Hvordan kan jeg sende en anonym SMS?

I flere uker har du lurt på hvordan du kan spøke med kollegaene dine eller erklære din kjærlighet til din hemmelige forelskelse – trygt og anonymt, selvfølgelig. Så hvordan fungerer en tjeneste som tilbyr anonyme meldinger? Ikke stress, vi er her for å hjelpe deg gjennom prosessen steg for steg.

Velg et fiktivt navn og telefonnummer

En anonym melding vil ikke være anonym om mottakeren kan se hvem som sendte den til han eller henne. Det første steget gir mening: Tenk på et fiktivt navn og telefonnummer.

Null inspirasjon? Vi har funnet på en praktisk liste med navn og telefonnummer du kan velge fra. Du kan skrive inn disse på leveringssiden.

Mottakeren kommer til å se navnet og nummeret du har valgt, og det vil se ut som om meldingen var sendt av den personen eller nummeret.

Send anonym sms

Skriv meldingen din

Med en grense på 1 224 karakterer har du nok plass til å si hva enn det er du vil si. Foretrekker du emojier? Null problem, vi støtter dem også!

Om du ser etter inspirasjon kan du alltids sjekke bloggen vår. Der finner du de beste aprilsnarr-meldingene, kjærlighetsmeldingene til Valentinsdagen og brev fra julenissen.

Velg leveringstid

Du kan sende dine anonyme tekstmeldinger når som helst. Å sende en melding direkte er også, selvfølgelig, en mulighet. Kun noen sekunder etter du har trykket ‘send’ blir meldingen din levert til telefonnummeret du har skrevet.

Vil du at meldingen din skal bli levert på en senere dato? Ikke noe problem. Du kan sette inn dagen og tidspunktet du ønsker meldingen din skal bli sendt på. Vi lagrer meldingen din trygt frem til da, og du vil motta bekreftelse når meldingen er levert. På denne måten er du sikker på at meldingen din ble sendt.

SMS til utlandet

Vår tjeneste med anonyme tekstmeldinger er ikke begrenset til Norge. Vil du sende en melding til Frankrike, Guatemala eller India? Null problem. Send anonyme tekstmeldinger enkelt til hvilket som helst land i verden – uten ekstra kostnad.

Å sende meldinger til fremmede land er like raskt og trygt som å sende de lokalt, og det er ingen ekstra kostnad. Du må bare skrive landskoden foran nummeret – for eksempel, +49 for Tyskland.

Betaling og tilvalg

Betaling er fullført med et par tastetrykk via kredittkort, PayPal eller Apple Pay. For meldinger med opptil 160 karakterer er det en engangskostnad på 16 kr. Etter det koster det kun 4 kr for 150 ekstra tegn. Mottakeren blir ikke belastet med noen tilleggskostnader.

Dette betyr at tjenesten vår ikke er gratis, men den er 100% trygg, sikker, rask og, i følge våre mange fornøyde kunder (som ønsker å forbli anonyme), eksepsjonelt god. Vi verdsetter personvernet ditt!

Har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Send en tekstmelding