Send en morsom aprilsnarr-SMS! Les tips og send nå.

Vær varsom, 1. april nærmer seg! 1. april er dagen vi prøver å narre hverandre med smarte rampestreker og vitser. Fra de typiske rampestrekene med ballong og lufthorn til lure falske meldinger.

Send en morsom aprilsnarr-SMS! Les tips og send nå.

Narr familie og venner, eller lur kollegaene dine!

Den 1. april bør vi være varsomme rundt venner, familie og kollegaer. Eller bør de være varsomme rundt deg? Om du virkelig vil narre de i år, prøv å sende en falsk, anonym SMS som garantert vil skremme dem litt! Helt anonymt, superraskt og superenkelt.

En rask historietime

Aprilsnarr kommer fra århundre gamle tradisjoner. De fleste tror tradisjonen startet rundt 1572. Men det finnes spor som går helt tilbake til romertiden.

De franske er kjente for å feste en papirfisk på ryggen til sine intetanende venner. Og de engelske? De roper selvfølgelig “April Fools’!” når de har narret noen. I Skandinavia er det også en tradisjon å publisere en usann nyhetsartikkel på fremsiden av aviser.

Nå til dags er også media og selskaper med på denne århundre gamle tradisjonen . Å publisere artige eller rare “falske” nyheter fører som regel til morsomme feiltakelser. Google har for eksempel narret på 1. april siden 2000 og har en lang liste med kjente rampestreker, slik som et Picasa-album i livsstørrelse, å bruke kroppen i Google Docs og Google Teleport, som du kan bruke for å reise i tid.

En av Google’s morsomste aprilsnarrer var i 2013, hvor de tilbydde søk for lukter. Kanskje dette vil bli virkelighet i fremtiden.

1. april med en SMS

Å komme på en god aprilsnarr kan være vanskelig, men det betyr ikke at du ikke bør prøve i år! Vi tilbyr alt du trenger for å klare å lure noen med an anonym melding.

 1. Gå til vår hjemmeside, hvor du kan lage din egen melding. Du trenger kun nummeret til det intetanende offeret for å begynne. Fyll inn nummeret og sørg for at den grønne kommer kommer opp. Det bekrefter at nummeret er riktig.
 2. Når du har skrevet meldingen, velg navnet på en falsk avsender fra listen. Så trykker du bare på “send” og aprilsnarren din blir levert innen noen sekunder.
 3. Vil du heller planlegge beskjeden din og få den levert på et annet tidspunkt? Null problem! Vi anbefaler deg ikke å velge en annen dato (bare for å være sikker!) men et annet tidspunkt er selvfølgelig ikke noe problem. Velg tidspunktet du ønsker, og meldingen din blir lagt i kø og levert.
 4. Du får alltid en bekreftelse når tekstmeldingen har blitt levert. Og du kan sende så mange aprilsnarr-meldinger du ønsker (noe som er perfekt om du er litt sadistisk) 😈
Sende sms anonymt

Trenger du inspirasjon? Null problem!

Å komme på en bra aprilsnarr er ikke den enkleste oppgaven. Det kan ta måneder med intens planlegging og idemyldring. Vi tuller, selvfølgelig!

Du trenger ikke å være et geni for å kunne lure venner, familie eller kollegaer. Man må selvfølgelig planlegge hver rampestrek ulikt, avhengig av personen du skal spøke med. Du kan narre noen ved å bruke svakheten deres, eller bruke virkeligheten som base for spøken din.

Den viktigste faktoren i en vellykket aprilsnarr? Sørg for å så tvil og ubesluttsomhet. Så snart noen begynner å tvile på om aprilsnarren din er sann eller ikke, har du lyktes.

Du kjenner ofrene dine godt, og dette gir deg nok ammunisjon til å få til en vellykket aprilsnarr. Trenger du inspirasjon? Les våre anonyme aprilsnarr-meldinger.

 • Har en av vennene dine endelig kommet over bruddet med hans eller hennes skremmende eks-kjæreste? Da kan du sende noe som ‘Jeg klarer ikke å glemme deg. Jeg vil ha deg tilbake!’ Denne spøken er ganske slem, så det kan være lurt å ha en fredsgave klar.
 • Om du har en venn som står opp tidlig for levere aviser, send dette: ‘Vi har mottatt klager om at avisene ikke blir levert. Kontakt oss nå!’
 • Vet du at søsteren din skriver mye sladder i WhatsApp-grupper? Prøv noe sånt: ‘Et nytt virus som primært sirkulerer på WhatsApp sendte alle dine private meldinger til alle kontaktene dine!’
 • Trengte broren din lengre tid enn vanlig før han fikk førerkortet sitt? Prøv noe i denne duren: ‘På grunn av tekniske feil i vårt datasystem må vi informere deg om at førerkortet ditt er ugyldig. Kontakt oss så fort som mulig for å avtale ny oppkjøring’
 • Er foreldrene dine stresset fordi de pusser opp hagen? Send noe slikt: ‘Kjære kunde, du vil motta din bestilling av 250kg sand i ettermiddag til.. (adresse her).’

Vær forsiktig... ikke dra det for langt. De fleste meldinger vil skape lett panikk med en gang.

Sende sms anonymt

4 hysteriske aprilsnarr-meldinger!

 1. Det falske horoskop-abonnementet. Send denne SMSen til vennen din: ‘Takk for at du abonnerer på Daglig Astrologi. Fra og med i morgen sender vi deg ditt personlige horoskop. For å kansellere dette abonnementet send STOPP til sett inn nummeret ditt her.’ La oss innse det, ingen vil bli spammet med meldinger om horoskopet sitt hver dag. Når offeret ditt prøver å sende STOPP til nummeret ditt, vet han at du har lurt ham.
 2. Kjøper vennene dine stadig ting på nettet? Dette gjør dem til det perfekte offeret for denne anonyme aprilsnarr-meldingen. Send denne meldingen: ‘Hei, det er leveringsmannen. Lavt batterinivå, så kan ikke ringe. Døren din er veldig skitten. Kan ikke bruke den, vennligst rengjør. Kommer tilbake senere.’ Følg dette opp ved å ringe dagen etter og spør om ringeklokken er i orden. Folk er redde for å gå glipp av en levering; dette gjør at denne meldingen fungerer så bra.
 3. En annen versjon av narremeldingen over for vennene dine som liker å bestille mat. Send denne meldingen for å få dem ut av huset: ‘Hei, det er leveringsmannen. Lavt batteri, så kan ikke ringe. Ringeklokken din fungerer ikke. Satt maten foran døren din. Jeg må dra nå’. Ikke så effektiv som den første, men fortsatt irriterende.
 4. Irriterende, men en klassiker. Skriv til vennen din: ‘Unnskyld..’. Dette er en innertier om du har venner som blir lett engstelige. Bonuspoeng om de er i et forhold. Sørg for å ringe de dagen etter så de kan slutte å bekymre seg. Et annet alternativ er å skrive ‘Jeg må fortelle deg noe..’, dette fungerer best om personen du skal narre er i et forhold.
Sende sms anonymt

De 3 beste aprilsnarr-meldingene til kjæresten

 1. Send en anonym melding til kjæresten din hvor du later som om du er moren din. Spør han hva hans framtidige planer med datteren din er. Si til han at ditt forhold hadde kommet lengre enn dette på hans alder, og at du forventer en forklaring på dette under neste familiemiddag. Følg dette opp ved å ringe han senere for å si at moren din har invitert han på familiemiddag.
 2. Meldingsbekreftelsen på kjøp av brukte truser. Bruk funksjonen hvor du kan velge tidspunktet meldingen skal sendes, og sørg for at du er hjemme hos han når han får meldingen. Send en slik melding: ‘Dine skitne husmortruser kommer til å bli levert innen en uke. Takk for handelen din!’. Nå må du bare late som at du med et uhell så meldingen og overreager. Øyeblikket hvor kjæresten din prøver å komme seg ut av denne, før du frigjør han, kommer til å være hysterisk.
 3. Aprilsnarren med den falske gaven. Skriv til kjæresten din: ‘Jeg er tom for batteri. Venter utenfor huset ditt. En liten overraskelse venter på deg vennen, men jeg trenger hjelp med å bære den.’ Det er stor sannsynlighet for at kjæresten din kommer til å forte seg ut for å hente gaven sin. Selvfølgelig vil det ikke være noen utenfor som venter på han.

Din identitet forblir helt anonym

Ditt personvern er vår første prioritet. Vi sørger for at mottakeren aldri klarer å oppdage din identitet eller at det er du som sendte meldingen. Vi deler aldri informasjonen din med noen. Alle SMSene, meldingene og informasjonen blir automatisk slettet fra systemet vårt etter kort tid. Ditt personvern er garantert.

Garantert levering

Betaling og levering er superenkelt. Hver melding du sender har en engangskostnad på 16 kr.. Du kan lett betale via PayPal, Apple Pay, Google Pay eller med et kredittkort. Du får også bekreftelse på levering med det eksakte leveringstidspunktet.

Om Anonym SMS

Anonym SMS er en tjeneste som lar deg sende meldinger raskt, enkelt og helt anonymt. Vi er den mest brukte tjenesten for sending av anonyme tekstmeldinger i Norge.

Send en tekstmelding
Les mer om teksting