Overrask din Valentin med an anonym tekstmelding!

‘Love in the brain’, akkurat som Rihanna? Eller vil du rope ‘I’m yours!’ slik som Jason Mraz gjør? Eller, tenker du ‘I want you back’ som Jackson Five gjorde? I så fall, pakk kjærlighetsmeldingen din i en spesiell (anonym) valentinsdag-SMS!

Overrask din Valentin med an anonym SMS!

All you need is love… og en enkelt (anonym) valentinsdag-SMS!

Valentinsdagen er den perfekte dagen å fortelle din hemmelige (eller ikke-så-hemmelige) kjærlighet hvor mye du bryr deg om han eller henne. Å sende en boks med konfekt eller en vakker blomsterbukett på den gamle måten er selvfølgelig en flott måte å vise takknemmelighet på, akkurat som en spesiell valentinsdag-SMS.

Med tjenesten vår, er det garantert at din spesielle kjærlighetsmelding blir levert til ditt livs kjærlighet. La de sommerfuglene fly! 🦋

Sende sms anonymt

En populær dag

Røde sjokolade hjerter, røde roser og store ballonger formet som et par kyssbare lepper. Den 14. Februar er en dag hvor de fleste merker og butikker prøver å komme opp med noe spesielt for deg å gi (og kjøpe).

Det er en god grunn for at valentinsdagen er populær. Det er dagen hvor du kan vise dine kjære hvor mye du bryr deg om dem.

Prester og tradisjon

Hva er opprinnelsen på valentinsdagen? Det er mange historier rundt opprinnelsen av valentinsdagen og en av dem syns vi er veldig spesiell.

Det er historien om presten Valentinus, som sto opp mot romersk lov som forbød soldater å gifte seg. Han bestemte seg for å gifte et par i hemmelighet. Hans hemmelige praksis ble fort oppdaget, og Emperor Claudius II bestemte at Valentinus skulle bli låst inn i fengsel fram til hans henrettelse.

Imens han var fengslet, forelsket han seg dypt i datteren til vakten, som tilfeldigvis var blind. Dagen han ble henrettet på, sendte han henne et siste kjærlighetsbrev. Brevet avsluttet med «Fra din Valentin». Ikke en koselig historie, men veldig romantisk likevel. Det er det de beste kjærlighetshistoriene er.

Lag ditt egen kjærlighetsbrev (i en SMS)!

Tilbake til din kjærlighetshistorie. Å uttrykke følelsene dine i en tekstmelding har mange fordeler. En tekstmelding ser alltid ut som du vil den skal se ut. Ingenting kan gå galt. Det spiller ingen rolle om du er nervøs; din hemmelige kjærlighet kan ikke se svetten din. Bare fortsett og skriv den om til den er perfekt for din kjære. Og så kan du sitte tilbake og nyte tiden med din Valentin!

Og det beste med SMS-tjenesten vår: vi gir deg muligheten til å tilstå dine følelser helt anonymt! Nervøs? Bra! Valentinsdagen skal være spennende. Gå til hjemmesiden vår og skriv din anonyme valentinsdag-SMS.

Hvordan sende en anonym valentinsdag-SMS?

Kan du ikke vente med å sende en melding til din kjære? Eller leter du fortsatt etter et tegn fra universet om at du faktisk bør gjøre det? Her er det. Her er tegnet.

Det er ingenting som er mer spennende enn å forelske seg. Og vi elsker at du er forelsket. Vi har laget hjemmesiden vår for folk som deg. Det er grunnen til at vi skal forklare deg hvordan du kan sende en anonym valentinsdag-SMS steg for steg.

  1. Du trenger kun nummeret til ditt livs kjærlighet for å starte. Og det kan du sikkert utenat allerede (ikke sant?!). Fyll inn nummeret og vent på at den grønne haken dukker opp. Det bekrefter at nummeret du har skrevet er riktig.
  2. Når du er ferdig med å skrive den beste anonyme kjærlighetsmeldingen du noen gang har skrevet, kan du velge et falsk avsendernavn fra listen. Deretter, trykk ‘send’ og dine vakre ord blir levert sekunder etter. Nå er det bare å håpe på at mottakeren tenker på deg i dag også!
  3. Ønsker du heller at meldingen blir levert på et annet tidspunkt? Null problem. Kjærlighetens dag varer i 24 timer, som betyr at det å motta en melding rundt solnedgang er super timing. Velg tidspunktet du ønsker og meldingen din blir garantert levert da.
  4. Du mottar en bekreftelse når tekstmeldingen din har blitt levert. Du kan sende så mange meldinger du ønsker. Ikke glem din mor, far, bestevenn eller søster!

Tips! Valentinsdagen er ikke bare for din livs kjærlighet. Valentinsdag betyr kjærlighet for alle du liker og er takknemlig for.

Sende sms anonymt

Eksempler på valentinsdag-SMSer ❤️

Er det å sette hjertets ønske på papir ikke din 'ting'? Kanskje vi kan hjelpe deg med noen eksempler på hva du kan sende.

Start søket ditt på internettet. Du kan finne mange dikt, sitat og vakre beskjeder fra kjente skribenter, forfattere og skuespillere. Som disse:

‘For meg er du perfekt’ (Love Actually)
‘Du er min sol, min måne og alle mine stjerner’ (E.E. Cummings)
‘Jeg ble forelsket på samme måte du faller i søvn; langsomt, og så plutselig (Faen ta skjebnen)
‘Hvis jeg vet hva kjærlighet er, da er det på grunn av dig’ (Hermann Hesse)

Eller tenk på favorittsangene dine. Sjansen er stor for at noen av dem vet hvordan du kan uttrykke følelsene dine:

‘God only knows what I’d be without you’ (The Beach Boys)
‘All that you ever are, is all that I’ll ever need’ (Ed Sheeran)
‘There’s nothing that I wouldn’t do to make you feel my love’ (Bob Dylan)
‘Look at the stars, look how they shine for you’ (Coldplay)
‘Heaven is a place on earth with you’ (Lana del Ray)

Eller kanskje vet du at partneren din fortjener den søteste valentinsdag-meldingen noensinne. Men ikke alle kan skrive kjærlighetsdikt som er like søte som godteri. Slapp av, du trenger ikke bli et dikt selv. Meldinger som dette kommer til smelte partneren din sitt hjerte.

Og plutselig, ble alle kjærlighetssangene om deg.
Vi blir gammel sammen med en kjærlighet som er evig ung.
I dag holder jeg det enkelt: Jeg elsker deg. Jeg bare elsker alt ved deg.
Takk for at du er grunnen til at jeg smiler.

Eller ser du etter en valentinsmelding til typen. Mange menn later som de ikke bryr seg om romantikk. De lyver. Vis han at han liker romantikk med meldinger som:

Jeg vet at eventyr blir sanne på grunn av deg.
Du er en raring... Og det er grunnen til at jeg elsker deg!
Du er solen i dagene mine, månen i nettene mine, bølgene i havet mitt og kjærligheten i livet mitt.
Denne kvelden er kun for oss. Jeg gleder meg sånn til å feire med deg.

Eller vil du at din kjære skal føle seg spesiell med en søt valentinsdag-melding til dama. Send henne en av disse meldingene, og hun vil forelske seg i deg enda mer:

Jeg vet ikke hva jeg gjorde for å fortjene en kjæreste som er så utrolig som deg. Du er min eneste kjærlighet for alltid!
Å elske deg er det beste som noensinne har hendt meg.
Livet er ikke alltid fantastisk, men det er du!
Det er bare to ganger jeg vil være med deg: nå og for alltid.

Eller vil du bare ønske din kjære en fin valentinsdag via SMS. Bare det å ønske noen en fin valentinsdag kan være noe spesielt med meldinger som dette:

Du er vakker fra innsiden ut. Du er min Valentin for alltid, uten tvil.
Valentin, du tar pusten fra meg, hver eneste dag.
Hver dag jeg våkner ved siden av deg føles som valentinsdagen.
Jeg elsker deg mer enn ord kan si, og det finnes ingenting jeg ikke ville gjort for deg. Gratulerer med valentinsdagen!

Eller vil du krydre ting litt med sexy Valentinsdag-SMSer. Pass på, det blir skittent her! Forbered kjæresten din på en varm natt med tekstmeldinger som disse:

La oss droppe den fine middagen og gå rett til sengs i stedet.
Roser er røde, pioner er blå – hva vil du jeg skal gjøre med deg nå?
Du er offisielt invitert til festen i boksene mine!
Gjett hva som er til middag! Meg.

Eller vil du heller få partneren din til å smile med noen valentinsdag-vitser. Tar ingen av dere valentinsdagen alvorlig? Det er greit. Det er egentlig bare en menneskelagd helligdag for å bruke penger. Du kan le av det sammen:

Å herregud, har du feber? Du ser heit ut!
Du er som astmaen min. Du tar alltid pusten fra meg.
Bank, bank. Hvem er der? Øl. Øl, hvem? Ølsker deg, og jeg bryr meg ikke om hvem som vet det.
Har du et kart? Jeg er fortapt i øynene dine.

Eller hold det enkelt med en god valentinsdag-melding. Ikke noe spesielt, men ikke kjedelig heller. Disse meldingene er den perfekte blandingen!

Jeg klarer ikke slutte å tenke på deg. Tenker du på meg også?
Hjertet mitt hopper over et slag hver gang jeg ser deg. 💋
Jeg tør nesten ikke si det til deg.. Men.. Jeg liker deg! Veldig!
Jeg syns du er søtere enn et kattebilde.

Om Anonym SMS

Å sende en valentinsdag-melding er spennende, og din spesielle melding er trygg hos oss! Vi sørger for at meldingen din blir levert raskt, enkelt og trygt. Vi er den mest brukte tjenesten for anonyme SMSer i Norge.

  • Identiteten din forblir garantert anonym. Vi deler ikke din personlige informasjon (som ditt telefonnummer) med noen. Alle meldingene blir automatisk slettet fra vårt system.
  • Levering og betaling er superenkelt – hver tekstmelding koster kun 16 kr. Du kan betale raskt med PayPal, Apple Pay, Google Pay eller med kredittkort. Du får en bekreftelse på at meldingen har blitt levert og det eksakte leveringstidspunktet.
  • Du kan bruke vår anonyme SMS-tjeneste på iPhone, Android, nettbrett eller PC. Med maks 1,224 karakterer får du ingen problemer med å skrive akkurat det du vil.

Vil du vite mer om å sende meldinger med falskt avsendernavn? Ikke nøl med å kontakte oss.

Send en tekstmelding
Les mer om teksting