Internasjonale SMSer: Sikkert, raskt og anonymt!

Vil du sende en internasjonal SMS? Absolutt! Trenger du å bekymre deg for en dyr telefonregning? Ikke nå lenger. Heldigvis er det flere forskjellige alternativer for å sende SMSer til hvilket som helst nummer i verden uten å måtte betale en formue. Les alt om de beste måtene å sende en anonym internasjonal SMS på!

Send internasjonale SMSer sikkert, raskt og anonymt

Anonyme internasjonale SMSer

Vil du lure vennene og familien din litt ved å sende en anonym SMS? Hvorfor ikke! Spesielt hvis du er i utlandet, er det mange morsomme spøker du kan utføre på de intetanende ofrene dine via SMS. Det er jo ingen som fysisk kan sjekke om det var deg, da du er et annet sted.

Men det kan være andre grunner til å ville sende en SMS til noen uten at telefonnummeret ditt vises i den andre enden. Kanskje du forelsker deg litt i noen på ferie, men du er ikke sikker på om det er gjensidig. Best å ikke dykke for dypt for fort! Eller kanskje du har vitnet noe kjempeille på ferie og ønsker å rapportere om det uten å avsløre identiteten din.

Uansett hva grunnen din er til å ville sende en SMS anonymt, ber vi deg bare gjøre det med gode hensikter. Ikke bruk anonyme SMSer til ulovlige eller forstyrrende formål; det er ikke hva denne funksjonen er ment for.

Hvordan sender du internasjonale anonyme SMSer? Bruk vår tjeneste!

Når du bruker tjenesten vår, vil du oppleve den enkleste måten å sende SMSer på. Det er like enkelt å sende SMSer til utlandet som å skrive til noen innenlands. Det er også like sikkert og raskt.

Sende sms anonymt

Gå inn på hjemmesiden vår, skriv meldingen din og velg ønsket avsendernavn fra en liste over telefonnumre. Ikke glem å oppgi landskoden foran det faktiske telefonnummeret. Du kan sende meldingen din med en gang eller du kan velge en senere dato og tid. Uansett vil meldingen din bli sendt sikkert og helt anonymt.

Tjenesten vår fungerer i nesten alle land. Du trenger bare å skrive inn landskoden, så vil den automatisk sende SMSen.

Det er dessuten ingen ekstra kostnader knyttet til å sende internasjonale SMSer. Vil du sende en SMS til Frankrike, India eller Guatemala? Kjør på: hjemmesiden vår og 1224 tegn per melding venter på deg!

Slik sender du en internasjonal SMS

Det er lett å sende en internasjonal SMS. Du bruker ganske enkelt roamingtjenesten din, skriver inn landskoden foran telefonnummeret du vil sende SMSen til, skriver meldingen din og trykker på send. Tips! Sørg alltid for at telefonnumrene i kontaktlisten din er lagret med riktig landskode, slik at det ikke oppstår et problem med SMSen uansett hvor du befinner deg.

Husk at det er forskjell på innenlandske og internasjonale tekstmeldinger. Du trenger å skrive en landskode foran telefonnummeret du vil kontakte når du sender internasjonale SMSer. Når du sender en SMS innenlands, trenger du ikke kodene, men det gjør ingen forskjell om du bruker dem eller ikke.

Det er fortsatt mange reisende som kommer hjem fra ferien og så oppdager at telefonregningen deres har skutt i været. De skjønner ikke at det kan koste masse penger å sende SMSer til utlandet.

Vil du gjøre denne prosessen mye billigere? Da kan du prøve internettbaserte SMSer. Det er mange gratis meldingsapper der ute, men de fungerer selvfølgelig bare når du har tilgang til internett.

iMessage på iPhone

Har du en iPhone? Da kan du kontakte andre iPhone-brukere via iMessage. Du kan sende meldinger så vel som vedlegg som videoer og bilder uten ekstra kostnad. Din iPhone vil avgjøre om meldingen din kan sendes som en SMS eller en iMessage, avhengig av internettforbindelsen din og mottakerens telefon, som også må være en iPhone.

Ulemper? Du kan ikke kontakte Android-brukere uten ekstra kostnad med mindre det er inkludert i kontrakten din. I tillegg kan iPhone-brukere ikke motta meldingen din før de selv er koblet til internett.

Meldingstjenester på Android

Hvis du har en Android-telefon, kan du velge mellom flere nettbaserte meldingstjenester for å sende meldinger til mobilnumre uansett hvor de er i verden.

Globfone er et eksempel på en slik meldingstjeneste og lar deg dele filer og foreta videosamtaler. Du er imidlertid begrenset til en maksimal mengde samtaler og SMSer per døgn. Du trenger ikke å registrere deg eller opprette en konto for å sende meldinger.

Send en tekstmelding
Les mer om teksting