Om Anonym SMS

Anonym SMS hjelper deg med å lage og sende anonyme SMSer. Vi gjør dette raskt, trygt og med fokus på ditt personvern. Tusenvis av mennesker som deg velger å bruke våre tjenester daglig, og vi er den mest brukte leverandøren av anonyme tekstmeldinger i Norge.

Om Anonym SMS

Raskt, enkelt og troverdig

Vi hjelper deg med å lage og sende anonyme meldinger. Vi gjør dette raskt, trygt og med fokus på ditt personvern. Tusenvis av mennesker som deg velger å bruke våre tjenester daglig, og vi er den mest brukte leverandøren av anonyme tekstmeldinger i Norge.

En anonym SMS er en melding hvor mottakeren ikke kan se eller finne ut hvem meldingen er fra. Som avsenderen kan du velge fra en liste med ulike navn og telefonnummer du kan bruke.

Helt anonymt

Anonymitet er vår første prioritet. Vi sender meldingene dine helt anonymt. Selv kontoutskriften din kommer kun til å ha navnet på selskapet vårt: «Mocha». Dette sikrer at mottakeren aldri kan spore noe tilbake til deg. Naturligvis deler vi ikke betalingsinformasjonen eller meldingene dine med tredjeparter, eller noen andre for den saks skyld. Partene vi samarbeider med kan aldri vite hvem du er eller hva du har sendt.

Vi deler ikke data med tredjeparter, men vi gjør unntak i sjeldne tilfeller. Dette kan for eksempel være om vi er lovpålagt å samarbeide med en politietterforskning. Du kan lese mer om dette i våre vilkår for bruk.

Robust personvern

Vi er ærlige og har ingen skjult agenda, noe du kanskje legger merke til i personvernreglene våre. Dine meldinger og all din betalingsinformasjon blir automatisk slettet fra vårt system.

Kun obligatorisk informasjon som er nødvendig for at tjenesten vår skal fungere riktig blir midlertidig lagret. All informasjon slettes automatisk etter 18 måneder.

Alltid trygt

Det er viktig for oss at meldingene dine er i trygge hender. Dette er grunnen til at vi har maksimal sikkerhet. Meldingen din sendes til serverne våre via en kryptert TLS-forbindelse, deretter lagres meldingen trygt og sendes anonymt til mottakeren. Serverne våre oppfyller alle IT-, sikkerhets- og personvernregler. De er basert i Europa, og tilbyr derfor høyest mulig beskyttelse.

Ansvarlig teksting

Det er du som er ansvarlig for meldingen du lager og sender. Dette vil si at vi ikke kommer til, og kan ikke, overholde alt du muligens vil sende.

Vi har null-toleranse for nettmobbing, og for uoppfordrede, fornærmende eller truende tekstmeldinger. Med dette ber vi deg bruke våre tjenester på en ansvarlig måte. Om dette ikke blir gjort, blokkerer vi deg fra å bruke våre tjenester til å sende anonyme meldinger.

Kort fortalt

  • Enkelt å bruke på Android, nettbrett og PC.
  • Motta bekreftelse på leveringstidspunktet.
  • Støtter emojier og lange meldinger.
  • Bruk opptil 1,224 tegn i meldingen din.
  • Hver melding har en engangskostnad på 16 kr.
  • Betal trygt med kredittkort, PayPal eller Apple Pay.
  • Ingen ekstra kostnader for meldinger til utenlandske telefonnumre.
Send en tekstmelding
Les mer om teksting