Send en magisk melding fra julenissen: 3 enkle steg

Ho ho ho! Bjellene på sleden ringer, snøen glitrer og julenissen og alvene hans gjør alt de kan for å finne de perfekte små gavene til deg og dine kjære. Hvorfor ikke hjelpe de med å gjøre denne julen virkelig spesiell?

Enkelt, raskt og helt anonymt!

Det er virkelig den mest vidunderlige tiden på året: jul! Det er så mange grunnen til å elske denne årstiden. En av dem er gleden av å motta personlige meldinger fra julenissen. Den gamle mannen har sin egen mobil nå. Julenissen kan sende melding til hvem du vil gjennom denne nettsiden⛄

Det beste med det? Å sende en magisk beskjed fra julenissen er helt anonymt. Bortsett fra det er det superraskt og enkelt. Det krever virkelig ingenting, så følg de tre stegene under og gjør denne julen uforglemmelig.

Steg 1: Det grunnleggende

Åpne siden vår for å lage meldingen din fra julenissen. Alt du trenger for å starte er mobilnummeret til mottakeren. Fyll inn nummeret og sørg for at du kan se den grønne haken som indikerer at nummeret er riktig.

Du kan sende melding til alle land i verden. Julenissen kommer tross alt i mange former og fasonger. Om du leter etter Der Weihnachtsmann, Le père Noël eller gode, gamle julenissen, kan du finne dem på listen over mulige avsendere. For mottakere i Norge, kan du velge “Julenissen” fra listen over tilgjengelig avsendere.

Steg 2: Skriv meldingen din

Det grunnleggende er gjort, la oss nå være kreative! Hva vil du at julenissen skal si? Vil du at han skal sende ros siden barnet ditt har oppført seg utrolig bra de siste dagene? Eller vil du at det slemme barnet ditt skal få en klar påminning på å være snill?

Selvfølgelig er timing også viktig. Du kan sende meldingen din i de spennende ukene før jul: når alle snurrer rundt og ser fram til det som kommer. Men du kan også sende den på juleaften, når alle sitter og gleder seg til å åpne de gavene under treet.

En melding fra julenissen er ikke bare gøy for barna, det kan også være en fin overraskelse for dine venner, familie eller kollegaer. Når du spiller “hemmelig nisse” for eksempel. Send moren din en beskjed om at en stor gave venter på henne. Eller til den sløve broren din om at han må lage en ønskeliste om han fortsatt vil ha gave fra nissen.

Sende sms anonymt

Steg 3: Send julenissens melding

Når du har skrevet beskjeden din kan du enkelt sende den på vegne av julenissen. Bare trykk send og julenissens melding blir levert innen sekunder. Vil du at meldingen skal bli sendt senere? Null problem, du kan skrive meldingen din først og så velge en dato og tid du ønsker at den skal bli sendt på. Bare forestill deg ansiktene til dine kjære når de mottar sin egen personlige melding fra julenissen!

Du får selvfølgelig en notifikasjon om levering som indikerer at meldingen har blitt levert. Og du kan sende så mange meldinger du vil.

Inspirer fantasien! 🎄

Lider du av mangel på inspirasjon? Se på en av de glade eksemplene under for å inspirere fantasien din. Eller bare kopier meldingen du vil ha og send den via vår nettside. Du kan bruke emojier for å gjøre opplevelsen ekstra magisk.

Motiverende meldinger:

Hei Emil. Det er julenissen! Jeg ser du tar godt vare på hunden din Max. Navnet ditt glitrer på listen min med snille barn, det kan du være sikker på!
Hei Sara, det er julenissen. I dag fortalte sjefsalven min meg at du er en veldig snill jente, og hjelper lillesøsteren din med leksene hennes. Fortsett med det gode arbeidet, da er det sikkert det blir noe fint under juletreet. Kun elleve dager igjen!📅
Hello-ho-ho Oliver, julenissen her. Jeg har hatt det travelt med å sjekke listen over de snille og slemme barna. Kan du gjøre tre snille ting for noen i dag? La oss holde oss på den snille siden!
Jeg sjekker listene mine over de snille og slemme barna flere ganger, og jeg finner fortsatt navnet ditt på den med de slemme barna! Jeg tror vi kan alle bli flinkere, tror ikke du? Så kom igjen, la oss gjøre det nå og slutt å gjemme deg på do når oppvasken skal gjøres! Grinete hilsninger fra en håpefull julenisse.

Ønskeliste-meldinger:

Ho, ho, ho! Det er veldig kaldt på Nordpolen idag. Ikke glem å fortelle meg juleønskene dine! ⭐
Hei Emma, dette er din hemmelige julenisse. Ikke glem å fortelle meg hva som står på ønskelisten i år! Hilsninger fra Nordpolen.
En veldig god morgen til deg, Daniel! De julestrømpene fyller ikke seg selv, så kan du være så snill å sende meg ønskelisten din? Jeg har ventet i evigheter!
Hvem er din hemmelige nisse? Ho, ho, ho, det finner du aldri ut av! Så du bør ikke være nysgjerrig eller grinete. Men jeg vil at du skal bestemme deg og sende meg ønskelisten din. Glad i deg! 🎄

Tips! Kopier meldingen du vil bruke og send meldingen enkelt og anonymt gjennom nettsiden vår.

Nå vet du akkurat hva du skal gjøre for å overaske dine kjære. Så ta opp telefonen og send en tekstmelding fra julenissen selv!

Sende sms anonymt

Vi håper du liker å bruke nettsiden vår. Ha en riktig god jul! 🎅🏻

Et dekorert juletre

Identiteten din forblir anonym

Ingen kan spore tekstmeldingen din, med mindre du bestemmer deg for å avsløre identiteten din. Vi behandler dataene dine konfidensielt. Vi deler ikke informasjonen din med noen. Etter kort tid blir alle meldinger og tilhørende data slettet automatisk fra vårt system. Ditt personvern er hundre prosent garantert.

Levering garantert

Hver melding du sender har en engangskostnad på 16 kr. Med kun noen få tastetrykk, kan du trygt betale via Apple Pay, Google Pay, PayPal eller kredittkort. Tjenesten er derfor ikke gratis, men til gjengjeld, er leveringen av meldingen din garantert. Etter du har sendt meldingen får du en leveringsbekreftelse med det eksakte leveringstidspunktet. En tjeneste vi er glade for å levere!

Mer informasjon

Anonym SMS lar deg sende meldinger direkte, enkelt og helt anonymt. Vi er den mest brukte tjenesten for anonyme tekstmeldinger i Norge, og det av god grunn: dine julenisse-meldinger blir alltid levert!

Ønsker du å vite mer om oss? Sjekk «Om oss»-siden vår og finn ut akkurat hvordan sending av anonyme meldinger fungerer.

Send en tekstmelding
Les mer om teksting