Send en falsk SMS! Hvordan bruke det, og når?

Med en falsk SMS kan du velge din egen avsender. For eksempel ‘Anonym’ eller ‘Hemmelig’. Når kan du sende en slik tekstmelding? Vi gravde litt og plukket ut de mest populære øyeblikkene. Her kommer de.

Send en falsk SMS! Hvordan bruke det, og når?

Send en falsk SMS!

For noen år siden (eller kanskje et tiår siden), var det å sende tekstmeldinger noe de fleste av oss gjorde hver dag, hele dagen. Men med vår kollektive økning i smarttelefonbruk, reduseres mengden SMSer vi sender på ukentlig basis mer og mer.

Det er bare enklere å bruke WhatsApp or andre praktiske apper, siden vi simpelthen liker å sende bilder og videoer samtidig. Men det en fordel «tradisjonelle» tekstmeldinger har: anonymitet!

Når vil du sende en falsk melding? Det er selvfølgelig utallige grunner, og i denne artikkelen deler vi de vanligste:

Valentinsdag-melding

Glem roser og sjokoladekake med initialer. Ved å sende en anonym SMS, får du hjertet til din hemmelige (eller ikke så hemmelige) kjærlighet til å smelte. Send et romantisk dikt eller din favoritt sangtekst. Kanskje til og med en invitasjon til en blind date.

Du vet aldri hva som kan komme ut av det! Valentinsdagen er ikke kun reservert for romantiske elskere. Du kan like gjerne overraske venner og familie med en tekstmelding også, bare fordi du bryr deg om dem.

Aprilsnarr

Å sende en falsk melding er den beste måten å narre venner, familie og kollegaer på. Hvilket bedre øyeblikk enn 1. april?

Stod bestevennen din oppkjøringen? Send en melding som sier at det ble gjort en feil og at hun må prøve igjen. Er søsteren din dronningen av sladder? Send en anonym melding som sier at datavirus har blitt sendt til alle kontaktene hennes, og se henne få panikk!

En melding fra julenissen

Den kaldeste måneden i året og den perfekte tiden for å overaske noen små du er glad i med en melding fra favoritthelten deres: julenissen!

Men det er ikke bare barna som ville blitt glad for en hemmelig melding fra nissen; de voksne ville nok også virkelig likt denne gesten. For eksempel, en leken påminnelse til den ene vennen som aldri sender ønskelisten sin i tide. Eller en koselig gjennomtenkt melding til foreldrene dine som har forberedt seg på julaften hele måneden.

Sende sms anonymt

Bortsett fra spesielle dager, kan en falsk tekstmelding brukes til enhver anledning, for eksempel bursdager, konfirmasjoner, fødsler og ekteskap. Det er veldig enkelt å sende en falsk tekst: Gå til hjemmesiden vår for å skrive meldingen din nå.

  1. Skriv nummeret til mottakeren
  2. Sørg for at det kommer opp en grønn hake
  3. Skriv den falske meldingen din
  4. Velg et avsendernavn (dette er navnet mottakeren ser).
  5. Trykk send!

Vil du heller at meldingen din blir levert på et annet tidspunkt? Null problem! Velg det tidspunktet du ønsker, og vi garanterer at meldingen din blir levert akkurat da.

Trenger du hjelp? Sjekk ut alle blogginnleggene våre for behjelpelig innhold eller send oss en e-post.

Send en tekstmelding
Les mer om teksting