SMS-baserte spøker som når nye nivåer og er kjempemorsomme

Er du en beryktet skøyer, alltid klar med en ny narrestrek du kan utføre på venner og familie? Eller er du en av de som alltid er offer for andres spøker? Da er det på tide å ta hevn! Her er de morsomste og til tider grusomste ideene til narrestreker!

Spøker som når nye nivåer: de beste anonyme SMS-spøkene!

SMS-spøker

Spøkenes kunst har utviklet seg noe de siste par årene, spesielt med fremskritt innen teknologi som har åpnet dørene til uendelige muligheter for smarte, listige, smarttelefonbaserte spøker. La oss introdusere deg for SMS-spøker!

Noe av det beste med å sende noen en SMS-spøk er at du kan få den til å vare lenge, spesielt hvis du starter sakte. På denne måten kan du nå et vanvittig nivå av absurditet før noen skjønner at det er offer for en spøk. Vær strategisk hele veien.

Slik sender du en anonym SMS-spøk

En spøk mislykkes når det potensielle offeret vet hvem det er som prøver å lure dem. Anonymitet er nøkkelen hvis du vil lure noen via SMS. I dette avsnittet har vi samlet en trinn-for-trinn veiledning for hvordan du kan utføre den ultimate spøken helt anonymt:

 1. Gå inn på hjemmesiden vår, fyll ut ditt offers telefonnummer og skriv meldingen. Sørg for at det grønne krysset vises, det betyr at telefonnummeret er riktig.
 2. Er du ferdig med å skrive spøken? Velg et falskt avsendernavn fra listen over avsendere, og klikk deretter på 'send'. Meldingen din blir levert i løpet av noen få sekunder!
 3. Vil du heller at meldingen skal leveres på et annet tidspunkt? Ikke noe problem! Bare velg ønsket tid, så blir tekstmeldingen din lagret og levert når du vil.
 4. Du mottar alltid en bekreftelse når SMSen er levert. Det beste er at du kan sende så mange SMS-spøker som du vil. Perfekt om du er litt sadistisk!
Sende sms anonymt

Ideer til SMS-spøker

Her er noen klassikere som fungerer hver eneste gang!

 • Må vennen din våkne tidlig hver morgen for å gå med aviser? Send noe i stil med: 'Vi har fått klager på at avisene du har ansvar for ikke har blitt levert. Dette går absolutt ikke, vennligst kontakt oss så fort som mulig.'
 • Har du en søster som elsker sladder og hvis WhatsApp-gruppechatter ligner et minefelt av sensitive samtaler? Prøv dette: 'Et nytt virus sirkulerer på WhatsApp som sender alle dine private meldinger til alle kontaktene dine.'
 • Har din bror nettopp fått førerkortet sitt? Så er det på tide å skremme ham! Send: "På grunn av en teknisk feil i datasystemene våre har vi ingen grunn å basere gyldigheten av førerkortet ditt på. Kontakt oss så fort som mulig for å planlegge et nytt kjøreprøve '
 • Flytter foreldrene dine og har de det stressende? Send noe som: 'God morgen, flyttebilen kommer til... (falsk adresse og falsk by) sirka kl. 14.00.'

Trenger du mer inspirasjon? Les artikkelen vår om de beste SMS-spøkene!

Morsomme SMS-spøker

Vil du tulle med noen? Med en spøk som gjør dem forvirret og forbløffet? Da la deg inspirere av følgende narrestreker. De er hysterisk morsomme hvis du spiller kortene dine riktig!

 • Har du foreldre som er litt overbeskyttende? Som alltid advarer deg om farene ved narkotika og alkohol? Naturligvis forstår vi at de er bekymret, men det er så morsomt å leke og tulle litt med bekymringene deres. Send moren din en SMS som sier: "Fikk nettopp 2 gram for 500: godt kjøp, ikke sant?" og følg det opp med: "Beklager, det var ikke ment for deg." Når du svarer på deres bekymrede meldinger, vær så vag som mulig, så lenge som mulig. Men du må selvfølgelig stoppe før moren din får et nervøst sammenbrudd.
 • Vent til noen sender deg en SMS og later som du ikke vet hvem de er. Bruk frasene: "Hvem er dette?", "Jeg har ingen anelse hvem du er", "Du har skrevet til feil person!", "Beklager, men jeg vil ikke møte en fremmed" og 'Hvis du ikke slutter å trakassere meg, ringer jeg til politiet."
 • Send en SMS til en av dine nære medarbeidere, og la dem bekymre seg over tanken om at du har gjort noe alvorlig galt. Begynn med: 'Herregud... jeg kommer til å få sparken', og bygg den etterhvert opp.

For eksempel

Du: Jeg kommer til å få sparken.

Medarbeider: Hva skjedde?!

Du: Jeg hadde en eneste jobb å gjøre og jeg rotet den til.

Medarbeider: Hva gjorde du da?

Du: Jeg visste at jeg ikke burde ha gjort det, men jeg gjorde det likevel.

Medarbeider: HVA??

You: Herregud, skal jeg fortelle sjefen? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg kommer sikkert til å få sparken.

Medarbeider: Kan du vær snill å fortelle meg hva som skjedde?

Du: Det er kanskje best at jeg tier.

Medarbeider: Vil du fortelle meg eller ikke?

Du: Nei det er nok best om jeg holder det for meg selv, det blir tryggest sånn. Takk, ha det!

Trenger du mer materiale? Les om flere morsomme spøker som disse her!

Spøker med sangtekster

Vi kan alle forholde oss til sangtekster. Glade og oppløftende sanger kan gjenspeile det gode humøret vårt, men det tar deg ikke så langt hvis du vil lure noen. Det er hjerteknusere, tristhet og sinne du trenger.

Har du noen gang sendt en linje fra en sangtekst til partneren din? Og så fått et veldig bekymret svar, for å bare svare med neste linje i sangen? Du fortsetter å sende linjene frem til partneren din nok er nesten på gråten eller til og med rasende på din upersonlige måte å slå opp på.

Prøv det! Det er hysterisk morsomt! Ikke glem å ta med blomster og sjokolade, eller en sekspakning med øl som en fredsgave når du er klar til å avsløre deg selv. Selvfølgelig kan du sende sangtekster i alle slags sammenhenger, bare sjekk sangtekstene fra favorittsangene våre her!

Her er noen eksempler for å hjelpe deg på veien:

1. ‘Glemte Minner’ - deLillos

Det er fint jeg ikke husker

Alt det som engang var

Det er bra jeg ikke minnes

At vi engang var et par

2. ‘Eg ser' - Bjørn Eidsvåg

Eg ser at du er trøtt

Men eg kan ikkje gå alle skrittene for deg

Du må gå de sjøl

3. ‘Det fine vi hadd' sammen' - D.D.E

Æ vil tenk på alt det fine vi hadd' sammen

Den gang vi trudd' vi kunn' klar alt

Æ vil tenk på alt det fine vi hadd' sammen

'No sjer æ dæ i ett og alt

4. 'De e OK um du glømme me' - Synne Vo

Fra opp til alt til ingenting meir

Fra kvarenda dag til aldri no meir

Og alle døm si e burde vær trist

E det vanle at

At e ikkje syns no synd i me sjøl

Bryr ikkje me um du ende med noen

Blir ikkje sjalu um du e lykkele

Eller om du har lagt me bak de

5. ‘Ferdig’ - Alicya

Kan vi glemme bort vår tid, har ingen fremtid

Du er den som ødela for alltid

Du burde la meg gå

Tips! Velg en sang med mange spørsmål og finn et stakkars offer i kontaktlisten din som du sakte men sikkert stiller spørsmålene till. Vel verdt anstrengelsene!

SMS-spøker til venner

Hvorfor har vi gode venner hvis vi ikke kan erte dem nådeløst en gang i blant? Så kjør på, gjør dem gale. Det er jo ikke som om du ikke har noe å hevne, ikke sant?

Noen eksempler:

 • Handler bestevennen din på nett hele tiden? Og har han kjøpt noe enormt fra Ikea som ikke får plass i den lille bilen hans? Da send ham følgende: 'Hei, det er UPS. Det virker som du ikke er hjemme, så vi vil levere bestillingen din til distribusjonssenteret hvor du kan hente den i morgen.'
 • En klassiker! Send dette enkle ordet: "Beklager", og så ti fullstendig. Det er grusomt, men det er alltid en vinner hvis du vil så et angstfrø og se hvordan det gror i de opprørte vennene dine. De vil bli helt gale mens de prøver å finne ut av hva som skjedde.
 • Skriv at noe forferdelig har skjedd i leiligheten din, noe du ikke kan forklare over telefonen. Uttrykk hvor skremmende det er og at du trenger vennene dine så snart som mulig hos deg. La oss se hvem som dukker opp først!
 • Send noe så enkelt som: "Jeg er så skuffet, jeg trodde vi var venner" til bestevennen din. Forbered deg på å bli bombardert av spørsmål, og ha noen vage svar forberedt som får SMSen din til å virke genuin.
 • Skriv en melding som høres ut som det kommer fra en bot. Når vennen din svarer, kopierer du meldingen og sender den om og om igjen til vennen din blir helt gal. Et eksempel? Absolutt: 'Takk for at du har vist interesse for vårt program for Anonyme Alkoholikere. Vi vil sende deg inspirerende meldinger hver time for å motivere deg. Ytterligere kostnader kan påløpe. Vennligst svar med "STOPP" hvis du ikke lenger ønsker å motta meldinger fra tjenesten vår.'
 • Lat som du ikke kjenner vennene dine når de sender deg en SMS. Når de spør hvem du er, gir du dem et fiktivt navn og later som du er noen annen. For å ta forvirringen til neste nivå kan du si at du kjenner personen de prøver å nå. Eller så kan du tenke på et annet alternativ som kan få dem til å bli sprø.
 • Det er mange ideer om hvordan du kan tulle med vennene dine. Lat som en tjeneste, som for fiskeinteresserte eller noe lignende. Bombarder vennen din med oppdateringer hver time.

SMS-spøker til kjæresten din

Hvis du er i et forhold, kan du sannsynligvis kjenne deg igjen i dette. Vi vil ikke høres pessimistiske ut, men forhold kan til tider være kjedelige eller repeterende. Gnisten er borte, og selv om det er koselig å sitte hjemme og kose seg på sofaen foran en serie, kan det også føles som om det mangler noe. Noe spennende, noe som får deg til å se hverandre i et helt nytt lys.

Kanskje en strålende narrestrek kan få deg til å legge merke til hverandre igjen!

 • En klassiker: Skriv til kjæresten din at 'du ikke har vært helt ærlig i det siste'. Og at du vil snakke med henne så snart som mulig. Få henne til å skynde seg hjem til deg der du venter med mat på bordet som en unnskyldning for at du skremte henne.
 • Den falske graviditeten. Denne er en sterk klassiker, men likevel veldig effektiv hvis du har en godtroende kjæreste. Vær vag til å begynne med og si at du ikke visste hvordan du skulle fortelle ham dette. Fortell ham deretter at du har gjort en graviditetstest og at den er positiv.
 • Skriv til kjæresten din og si at eksen din har spurt om du vil ta en drink med ham. Det siste kjæresten din ønsker er at du og din eks skal se hverandre og snakke om ham. Sørg imidlertid for å avsløre vitsen før han ringer og skjeller ut din eks.
 • Har du ikke møtt dine svigerforeldre ennå? Så skriv til kjæresten din og si at du sitter og tar et glass vin med moren hans, og at hun sladrer om alt som skjedde i hans tidligere kjærlighetsliv. Send adressen til kafeen du sitter på og se hvor fort han kan løpe.
 • Skriv til kjæresten din og lat som om du er din egen pappa. Spør ham om hva hans planer er og om han virkelig respekterer deg. Ta det et skritt videre og still kjæresten din de merkeligste og mest ubehagelige spørsmålene du kan tenke deg for å se hvor mye han ville gjort for å gjøre foreldrene dine glade!
 • Send henne en SMS der du ønsker henne lykke til i intervjuet i ettermiddag. Siden dette er helt fra ingensteds, vil hun sikkert begynne å tvile på seg selv og bekymre seg for hva det er hun har glemt.
 • Den vage SMSen: si at du er sjokkert over hvor dårlig han behandlet deg på festen forleden. Si at du føler deg så såret at du har begynt å tvile på om dere skal være sammen lenger.

Den beste spøken noensinne

Vi synes at en av de beste spøkene er å late som om du er en abonnementstjeneste for noe latterlig. For eksempel et daglig horoskop eller fakta og statistikk om katter, kameleoner, sebraer eller hva som helst. Du sender ganske enkelt en anonym SMS til offeret som sier:

 • Hei og velkommen til dine daglige doser av pelskledde fakta! Vi er så glade for at du aldri vil gå glipp av våre seneste fakta og statistikk om våre små venner, så la oss komme i gang! Visste du at katter kan rotere ørene 180 grader? Fantastisk, ikke sant? Hold utkikk for nye morsomme fakta om en time!
 • Hei, takk for at du abonnerer på Astrology Daily. Fra og med i morgen mottar du ditt personlige daglige horoskop. Kommer du til å bli rik, kommer du til å bli syk, eller kommer du endelig til å få den vakre mannen eller kvinnen du har sjekket ut i evigheter? Det er bare en måte å finne ut av det på!

Det morsomste er når du legger til følgende: 'For å melde deg ut, vennligst svar med STOPP og vent på bekreftelsen'. Selvfølgelig sender du aldri en bekreftelse. Når de endelig slutter å sende STOPP, er du klar for din neste melding. Hver time eller hver dag avhenger helt av hvor sadistisk du er. Det gjør dem alltid gale!

Hvis denne vitsen ikke har overbevist deg, kan artikkelen vår med de ultimate aprilspøkene være helt perfekt for deg!

Aprilsnarr-SMS

Første april nærmer seg, noe som betyr at det er på tide for skøyerne å gjøre seg klare igjen. Er du nysgjerrig på hvorfor en SMS-spøk kan være enda bedre enn en vanlig aprilsnarr? Værsågod:

 • På første april forventer folk allerede at de må være på vakt. De vil ikke alltid forvente en spøk via SMS.
 • Hvis du ikke er spesielt begavet i å holde masken, er en SMS-spøk perfekt for deg. Offeret ditt vil ikke få sjansen til å se deg fnise.
 • Pruttputer og lekebæsj går alltid raskt over. En SMS-spøk kan vare i en lang tid. Det betyr at det ikke er noen grenser for hva du kan finne på før noen skjønner at de blir lurt.

Vil du lese mer om første april og mer hysterisk morsomme vitser du kan utføre via SMS? Les mer her.

Send en tekstmelding
Les mer om teksting