Den ultimate spøken? En aprilsnarr-SMS!

Er du en erfaren skøyer eller en nybegynner? Bare rolig, det er kjempelett med spøker! Og det er enda lettere med en mobiltelefon - du vet, den tingen du nok aldri gir slipp på. I denne artikkelen forteller vi deg alt du trenger å vite om anonyme SMS-spøker. Så spenn deg fast og gjør deg klar, første april er rett rundt hjørnet!

En lettere måte å lure: De ultimate aprilsnarr-SMSene

Første april - hva er det?

Første april er skøyernes hellige dag. Sånn har det vært helt siden romerne bestemte seg for at de ville tulle rundt litt innimellom erobringene sine.

Nei men, vi vet faktisk ikke hvorfor de startet denne morsomme tradisjonen; vi vet bare at de gjorde det da de startet opp festivalen Hilaria, der folk kledde seg ut og spottet sine landsmenn. Festivalen foregikk rundt slutten av mars for å feire vårjevndøgn.

Men mye har endret seg siden da, og i dag har vi moderne teknologi som kan hjelpe oss med å utføre de beste spøkene på våre intetanende venner og familie - som de ovennevnte SMSene!

Hva er en aprilsnarr-SMS?

Det er en hel haug med grunner til at du bør bruke mobiltelefonen til å lure folk. Trenger du å bli overtalt? La oss lese litt!

  • Overraskelsesmomentet: den første april er folk vanligvis litt mistenksomme overfor alt og alle rundt dem. De forventer seg at du vil helle salt i kaffen, legge en stor lekeedderkopp i sengen eller feste et lufthorn på kontorstolen. Selv om resultatene sannsynligvis er morsomme, kan du avansere dine genialiske narrestreker med SMSer. Spesielt hvis du sender anonyme meldinger og ofrene ikke har noen anelse om hvem du er eller om det er sant.
  • Ikke noe pokerfjes: ettersom du er på den andre siden av skjermen, er det ikke nødvendig med en pokerfjes når du skal lure ofrene dine. Det spiller derfor ingen rolle hvis du ikke er begavet med et skikkelig pokerfjes eller ikke aner hvordan du skal spille skuespill! Ingen er i stand til å avsløre din sanne identitet. Dette gjør den perfekte spøken til et lek.
  • Du kan ta deg god tid: det som er bra med SMS-spøker er at du kan holde dem i gang i lang tid. Et lufthorn eller en prompepute er ganske grunnleggende, og slike streker går ganske fort forbi. Som et vindkast, kan man si. Men hvis du har instilt deg på å gjøre offeret ditt helt sinnsykt, kan en SMS-spøk fortsette i all evighet. Det krever også litt mer oppfinnsomhet fra deg, så det er en fin måte å la kreativiteten flyte en god stund!
  • Galskap uten grenser: man kan nå ganske høye galskapsnivåer med en listig SMS-spøk. Det hele kan bli rett og slett absurd før offeret skjønner at de faktisk blir lurt. Et tips: begynn sakte og forsiktig, da jobb deg frem til fullstendig galskap!
Sende sms anonymt

Hvordan sender jeg en anonym SMS-spøk på første april?

Hvis du ikke vet hvordan du kan sende en anonym SMS-spøk, trenger du ikke bekymre deg. Vi veileder deg gjennom hele operasjonen. Under så finner du en trinnvis instruksjon for hvordan du kan utføre den ultimate spøken.

Vet du allerede alt om prosessen med å sende SMS-spøker? Gå da til bunnen av siden, der du finner noen av de morsomste og til tider grusomste narrestrekene som finnes. Alt for underholdnings og inspirasjons skyld!

Men først: håndboken vår om å sende en anonym tekstmelding!

  1. Gå inn på hjemmesiden vår, fyll ut ditt offers telefonnummer og skriv meldingen. Sørg for at det grønne krysset vises, det betyr at telefonnummeret er riktig.
  2. Er du ferdig med å skrive spøken? Velg et falskt avsendernavn fra listen over avsendere, og klikk deretter på 'send'. Aprilsnarr-SMSen din blir levert i løpet av noen få sekunder!
  3. Vil du heller at meldingen skal leveres på et annet tidspunkt? Ikke noe problem! Jo, en annen dato er kanskje ikke passende for en aprilspøk, men en annen gang er helt okay. Bare velg ønsket tid, så blir tekstmeldingen din lagret og levert når du vil.
  4. Du mottar alltid en bekreftelse når SMSen er levert. Det beste er at du kan sende så mange SMS-spøker som du vil. Perfekt om du er litt sadistisk!

Aprilsnarr-SMSer

I tilfelle du virkelig trenger litt inspirasjon, her har vi samlet noen fantastiske SMS-spøker. La deg inspirere og ha det gøy!

1. SMSen om graviditet/hemmelig bryllup

Dette er klassikere, men alltid like gøy! Du kan sjokkere kjæresten din, eller engangsligget, ved å fortelle ham at du nettopp har tatt en graviditetstest og at den er positiv! Eller du kan sende foreldrene dine en tekstmelding om at du ikke vil opprøre dem, men du og kjæresten din skal gifte dere om noen få timer! For eksempel:

Hei, jeg vet vi ikke har snakket sammen de siste par ukene, men vi må virkelig snakkes nå. Jeg har nettopp tatt en graviditetstest og den er positiv :(
Hei, kjære mor og far! Jeg elsker dere av hele mitt hjerte, og jeg vil ikke sjokkere dere, men Anders og jeg har nettopp kjørt til rådhuset og... vi gifter oss om en halvtime!

2. Den vage SMSen

Du sender rett og slett en fryktelig vag melding, noe som at mottakeren skylder deg penger eller noe de sa for et par netter siden som fornærmet deg. Trickset er å ikke skrive for mye, bare la mottakeren gjette og bekymre seg over hva det er de har gjort eller sagt. For eksempel:

Hei, jeg vil ikke sutre eller hulke som en liten baby nå, men jeg er veldig opprørt over det du sa sist vi så hverandre. Jeg tror det er best at vi holder oss borte fra hverandre en stund.
Hei, godt å vite at vi ikke er så gode venner som jeg trodde. Ellers så hadde du aldri snakket slik om meg bak ryggen min. Takk.
Hei! Når tror du at jeg får pengene du skylder meg?

3. Uendelige fakta

Lat som om du er en tjeneste som tilbyr fakta om noe du synes er morsomt. Dykk deretter dypt inn i faktboken din eller Google, og send SMSer med de rareste faktaene og statistikkene du kan finne. Er du virkelig dedikert, sørg for at faktaene på en eller annen måte er knyttet til offeret ditt. Uansett hva du gjør, ikke la meldingsstrømmen stoppe: mottakeren vil uten tvil bli gal av frustrasjon etter en stund - noe som jo er kjempemorsomt.

Det er litt som den episke kattespøken som dukket opp på Reddit for noen år siden. Klikk på linken for litt inspirasjon!

4. Nødsituasjon i hjemmet

Tenk på noe forferdelig som kunne ha skjedd hjemme hos deg, og send deretter en desperat melding til alle vennene dine. Se hvem som skynder seg til huset ditt for å hjelpe deg. Den første som kommer dit får en øl!

Kom hit så fort du kan! Jeg er ikke helt sikker på hva som skjedde, og jeg kan slett ikke kan skrive det over SMS, men jeg trenger din hjelp. Nå!

5. Unnskyldnings-SMSen

Det er ingenting mer forvirrende enn en unnskyldning fra klar himmel. Send en SMS til kjæresten din som sier: 'Jeg beklager, jeg måtte bare gjøre det' eller 'jeg beklager, men jeg klarte ikke å la være' eller 'jeg beklager, jeg ville ikke såre deg' og la moroa utvikle seg derfra. Som sagt:, ikke si for mye, hold offeret ditt i mørket så lenge som mulig!

Tips nr. 1: Hold fokuset på spøken og sørg for at du har tenkt på den hele veien gjennom. Hvordan skal du reagere på et svar og hindre deg selv i å avsløre spøken? Vær klar med en rekke smarte svar i tilfelle de trengs.

Tips nr.2: Tenk på hvem tekstmeldingen din skal til. Er du sikker på at offeret vil forstå humoren bak spøken? Det er nok best å ikke gi bestemora di et hjerteinfarkt med en spøk forkledd som forferdelige nyheter.

Trenger du flere fantastiske spøker? Husk å sjekke denne siden, der du kan lese mer om aprilsnarr-SMSer!

Send en tekstmelding
Les mer om teksting