Tegn på utroskap og hva du skal gjøre

Forestill deg at du er ute og du helt uventet ser partneren til en venn av deg. Partneren holder noen annen i hånden og så kysser denne fremmede. Sjokkert? Ja, absolutt. Men hva da skal du gjøre? Vi har en smart løsning: å avsløre den utro partneren via en anonym SMS. Du vil vel vite om partneren din er utro mot deg?

8 sikre tegn på at ektefellen din er utro

Generelle tegn på utroskap

La oss først snakke om den som du tror blir bedratt. Ja, deg. La oss si du mottar en anonym SMS om at partneren din er utro mot deg. Det er ikke nødvendigvis sant. Så før du trekker forhastede konklusjoner, kan det være lurt å først undersøke litt selv. Tenk tilbake på de siste par ukene eller månedene. Var det noen endringer i din partners oppførsel?

Bortsett fra de klassiske tegnene som f.eks. at partneren din i det siste jobber sent eller mistenkelig ofte snakker om en kollega eller venn, har vi listet opp noen andre typiske tegn på utroskap nedenfor.

1. Mer oppmerksom på utseendet sitt

Utro partnere er ofte mer oppmerksomme på utseendet sitt. Selv om det er en hyggelig tanke at de nye klærne, ekstra sminke og treningsøkter er en deilig gave til deg, kan det hende at partneren din prøver å imponere sin kjæreste med et nytt, polert utseende.

Tross alt er et av de første tegnene på utroskap at partneren plutselig begynner å kle seg bedre og anstrenge seg mer for å se bedre ut. Utover det? Ny cologne eller parfyme. Sørg for å snuse partneren din i nakken, og vær på vakt hvis din vanligvis sjuskete partner begynner å sprade rundt som en skjønnhetsdronning eller Adonis. Og husk: hvis du kjenner deg mistenksom, er det kanskje noe som er verdt å undersøke.

2. Endret oppførsel med telefonen

Utro partnere pleier å oppføre seg annerledes rundt telefonene sine. De blir ofte ekstremt beskyttende over telefonen og gjemmer den til og med under puten når de legger seg. Noen ganger endrer de passordene sine eller holder telefonen på lydløs hele tiden. Det kan også hende at de går til et annet rom hver gang telefonen ringer. Og selv om de fleste telefoner er en jungel av gamle tekstmeldinger, er SMS-historikken hos utro partnere gullende ren.

Hvorfor? Den utro partneren bruker nok telefonen til å kommunisere med kjæresten sin og vil ikke at partneren deres skal finne ut av det. Den hemmelige elskeren kan være i den andre enden av hver telefonsamtale eller ny SMS, noe den utro partneren åpenbart vil skjule.

Så vær oppmerksom på hvor besatt din partner er av mobiltelefonen sin. Hvis du har mottatt en anonym tekst om utroskap, er det da på tide å begynne å høre på hver telefonsamtale partneren din har i et annet rom. Eller hvis du får muligheten, ta tak i den mistenktes telefon og søke etter bevis på den antakelige affæren. Fordi hvis alle faresignalene er til stede, er det nok noe skummelt som skjer. Og du bør stole på magefølelsen.

Tegn på at konen din er utro

Selv om vi oppfatter at utroskap bare er noe som menn driver med, er sannheten at kvinner begår stadig mer utroskap. Har du mottatt en anonym SMS fra noen som sier at kjæresten eller konen din bedrar deg? Prøv å tenke på eksempler på mistenkelig oppførsel hos henne. Her er noen tegn på at kvinner er utro.

1. Hun deler mindre med deg

Utro kvinner stenger seg av fra forholdene sine. De deler mindre og mindre om livet sitt og pleier å være taus med deg. Dette kan være merkelig for menn, som er vant til at kjæresten eller konen deres snakker og deler mye. Mye. Når parteren din deler mye med deg, er det et tegn på følelsesmessig fortrolighet. Hvis partneren din ikke vil dele ting med deg lenger, så kan det tyde på at deres forbindelse er brutt, spesielt hvis partneren din lever i sin egen verden hele tiden og er vag om hvor hun går og hvilke aktiviteter hun gjør på dagen, om kvelden eller om natten.

2. Du er vennen, ikke elskeren

Hvis konen eller kjæresten din blir mindre flørtete, fysisk og intim med deg, er det et klart tegn på at noe er feil. Kanskje hun går gjennom en følelsesmessig tøff period, men det kan også være at hun føler seg dratt mellom deres forhold og følelsene hun har for kjæresten sin. Dette kan får henne til å skyve deg bort, inn i den fryktede vennesonen. Vær også oppmerksom på kjælenavn. Kaller dere hverandre baby, elskling eller andre kjælenavn som dere har utviklet? Eller har hun plutselig sluttet å kalle deg dem og blir irritert når du bruker dem med henne? Hvis ja, så er det en stor faresignal.

3. Hun oppfører seg annerledes på nettet

Hvis partneren din har slettet all informasjonen fra kontoene sine på sosiale medier, er det et veldig dårlig tegn. Alarmklokkene bør begynne å ringe når konen eller kjæresten din kvitter seg med de glade bildene av dere to fra hennes kontoer og erstatter dem med polerte, vakre bilder av seg selv. Alene. Har hun endret forholdsstatus til ‘singel’? OK, da har hun vel sluttet å bry seg om subtilitet!

Tegn på at mannen din er utro

Mange kvinner bekymrer seg for utroskap hos mannen sin, men det kan være vanskelig å avgjøre om han er utro eller om du bare er altfor mistenksom. Imidlertid etterlater selv de flinkeste mennene utroskapsspor. Vi snakker her ikke bare om de åpenbare sporene, som leppestift på kragen eller lukten av billig parfyme. Vi har listet opp noen faresignaler under.

1. Han er følelsesmessig fraværende

Hvis partneren din har begynt å oppføre seg annerledes rundt deg, kan det være et tegn på at han driver med alvorlig utroskap. Han kan f.eks. bli mer selvopptatt og mindre interessert i deg og livet ditt. Hans visne interesse for deg og deres forhold kan også vise seg i form av vredesutbrudd eller irriterte reaksjoner på alt du gjør eller sier.

2. Han unngår sosiale samlinger

Utro menn trekker seg ofte fra familien sin. De trekker seg tilbake ikke bare følelsesmessig, men de pleier også å tilbringe mindre tid hjemme. De unngår familietid, jobber sent på kontoret eller sier at de trenger mer tid alene eller sammen med venner. De tilbringer faktisk tiden sin med konkurrentene dine: enten det er ansikt-til-ansikt, i telefonen eller på nettet.

3. Han tar ikke på deg lenger

Hvis mannen eller kjæresten din driver med utroskap, vil du ofte merke en endring i hvor kjærlig han er mot deg. Det kan f.eks. hende at han ikke kysser deg når han drar hjemmefra, han ikke tar på deg så ofte som han pleide å gjøre eller han ikke er det minste interessert i sex lenger. Disse endringene kan naturligvis også ha skjedd på grunn av personlige problemer eller stress på jobben, men når det ikke er noen som helst forklaring på hans merkelige oppførsel... er det kanskje på tide å ta den anonyme SMSen på alvor.

Slik forteller du noen at partneren deres er utro på en anonym måte

Vi har nå fastslått hva folk bør være klar over når det gjelder mulig utroskap hos en partner. Men hva om de er lykkelig uvitende og du er den som ser at partneren deres er utro?

Skal du tale eller tie?

Lev og la leve, kan du si. Og ikke stikk nesa der den ikke hører hjemme. Men hva om situasjonen var omvendt og det er din partner som kysser noen annen og noen du kjenner vitner om det? Ja, du vil at de skal fortelle deg med en gang!

Da det kan være vanskelig å være den som bringer dårlig nytt, kan du tenke på andre måter å fortelle personen som blir bedratt om utroskapen uten å avsløre identiteten din. Hvordan? Med en anonym SMS.

Sende sms anonymt

Avslør en utro partner med en anonym SMS!

Det er enkelt å avsløre en utro partner anonymt hvis du bruker vår anonyme SMS-tjeneste. Du trenger bare å gå inn på nettstedet vårt, skrive meldingen din, velge et falsk avsendernavn fra listen og trykke på send. Identiteten din vil forbli anonym, noe som betyr at ingen kan spore meldingen tilbake til deg. Meldingen din blir sendt med en gang med mindre du bestemmer deg for å velge en annen tidspunkt eller dato.

Er du usikker på hva du skal skrive i meldingen din? Det er alltid smart å inkludere informasjon som lar den trofaste partneren verifisere at partneren deres er utro. Vet du hva elskeren til din venns partner heter? Da husk å inkludere navnet i meldingen din.

For eksempel:

‘Jeg er lei for at jeg må fortelle deg dette, men partneren din har vært utro mot deg med ...’
‘Mannen din er utro. Søk i telefonen hans etter meldinger fra Olivia.’
‘Jeg så konen din kysse en fyr etter jobben. Det ser ut som de arbeider i samme bygning.’

Opptre på en ansvarsbevisst måte

Når du vil avsløre en utro partner, er det alltid fornuftig å tenke først og handle senere. Det er en rekke ting å ta i betraktning. Er den som blir bedratt en god venn av deg? Er du sikker på at du vet alt det er å vite om forholdet deres? Hvis ja, det er vel din plikt å fortelle vennen din om utroskapen.

Men hva om du ikke er så vel kjent med den som blir bedratt? Det kan være en rekke personlige og kompliserte grunner som du ikke vet noe om til at den utro partneren driver med utroskap. I noen tilfeller kan det gjøre mer skade enn gagn å avsløre utroskapen. Derfor er det viktig at du er vel kjent med menneskene og omstendighetene som spiller inn, ellers er det faktisk best å ikke involvere deg. Du kan såre noen selv om du har gode hensikter.

Vil du vite mer om hvordan du kan avsløre en utro partner? Sjekk denne artikkelen om hvordan du kan gi noen beskjed om utroskap!

Send en tekstmelding
Les mer om teksting