Kjenner du noen som er utro? Si ifra til partneren deres anonymt

Har du funnet ut at en venn er utro, eller at noen er utro mot dem? En kinkig situasjon. Rapporter utroskapet anonymt gjennom denne nettsiden.

Kjenner du noen utro? Si ifra til partneren deres anonymt

1 av 4 mennesker er utro

Noen ganger er fristelsen for stor, og noen bestemmer seg for å være utro med noen andre. Det er anslått at 1 av 4 menn og kvinner har vært utro. Det finnes ingen eksakte tall fordi utroskap er ikke noe folk synes er lett å snakke om. Og, når er det faktisk utroskap? Er en seksuell melding med et bilde nok? Eller er utroskap når noen deler en seng med noen andre? Uansett hva din definisjon er: utroskap er galt og skjer mye oftere enn du tror.

Si ifra eller holde det hemmelig?

Du står ovenfor et dilemma. Du har ved et uhell funnet ut at en god venn, bekjent eller kollega er utro eller at noen er utro mot dem. Hva gjør du med den informasjonen?

Ærlighet bør alltid komme først. Grunnlaget for et godt, stabilt og langsiktig forhold er ærlighet og integritet. Disse verdiene har ikke blitt tatt på alvor hvis noen er utro. Du kan holde denne sensitive informasjonen for deg selv, men du kan også informere partneren. Dette kan også gjøres anonymt.

Rapporter utroskap anonymt

Rapporter utroskap på en trygg og anonym måte gjennom denne nettsiden med en anonym tekstmelding. Det eneste du trenger er mobilnummeret til personen noen er utro mot. Du kan fortelle personen i dine egne ord om den uheldige situasjonen.

Sende sms anonymt

Meldingen du sender blir levert på vegne av en anonym avsender. Vi holder detaljene dine hemmelig for mottakeren. Dine (personlige) detaljer kommer aldri til å bli delt med noen eller brukt for kommersielle formål.

Det du trenger å vite før du avslører utroskap

Om en av dine nære venner er offer for utroskap, er det din plikt å si det til han eller henne. Ditt vennskap setter deg i posisjon hvor du vil bli «skjult medskyldig» om du ikke sier noe.

Sørg for å forberede deg på reaksjonen; folk vil ofte være i fornektelse eller være sint på deg for å konfrontere dem med sannheten. Vis medfølelse, selv om de reagerer dårlig. Dere er tross alt venner.

Forstå omstendighetene rundt utroskapet før du forteller en fremmed om hans eller hennes partners utroskap. Hvis ikke er det ikke sikkert du forstår risikoen overfor deg eller personen som bli avslørt. Om partneren til personen som er utro forårsaker vold i hjemmet, kan det hende du setter dere begge i fare. Jo mindre du kjenner menneskene involvert, jo mer forsiktig bør du være. Målet ditt er å gjøre mer godt enn vondt.

Det er mer passende å fortelle venner enn fremmede. Spesielt siden du mest sannsynlig ikke vet omstendighetene til en fremmed. Vurder forholdet du har til de involverte og handle deretter. Til slutt må du gjøre det som føles riktig, men vær forsiktig.

Eksempler på hvordan du kan avsløre utroskap

Å avsløre en som er utro anonymt via tekstmelding er enkelt med vår tjeneste. Inkluder informasjon som gjør at den trofaste partneren kan validere at partneren deres er utro. Et navn eller beskrivelse av personen som partneren var utro med er en god start. Om du vet mer, inkluder det også. Et eksempel på hva du kan inkludere kan være: Mannen din er utro mot deg. Se på meldinger under Olivia.

Bruk den følgende meldingen som grunnlaget på hvordan du avslører en som er utro. Sørg for å inkludere flere detaljer.

Dette er en anonym melding. Partneren din er utro mot deg med XXX.

Meldingen blir levert på vegne av en anonym avsender. Detaljene dine blir ikke vist til mottakeren. Dine (personlige) detaljer kommer aldri til å bli delt med andre eller brukt for kommersielle formål.

Sende sms anonymt

Din identitet forblir hemmelig

Ingen kan spore tekstmeldingen din, med mindre du bestemmer deg for å avsløre identiteten din. Vi behandler dataene dine konfidensielt. Vi deler ikke informasjonen din med noen. Etter kort tid blir alle meldinger og tilhørende data slettet automatisk fra vårt system. Ditt personvern er garantert.

Garantert levering

Hver melding du sender har en engangskostnad på 16 kr. Med kun noen få tastetrykk, kan du trygt betale via Apple Pay, Google Pay, PayPal eller kredittkort. Tjenesten er derfor ikke gratis, men til gjengjeld, er leveringen av meldingen din garantert. Etter du har sendt meldingen får du en leveringsbekreftelse med det eksakte leveringstidspunktet.

Nå vet du hvordan det fungerer. Prøv det, eller les den andre artikkelen vår for å finne ut akkurat hvordan anonyme SMSer fungerer.

Send en tekstmelding
Les mer om teksting