SMSer fra datamaskinen eller nettbrettet ditt? Det er enkelt!

SMSer er et av de meste populære alternativene vi bruker til å komunisere. Alle vet hva de er og alle sender dem. For det meste fra smarttelefonene våre. Men visste du at du også kan sende SMSer fra datamaskinen eller nettbrettet?

Slik sender du SMSer fra datamaskinen eller nettbrettet ditt

Sms enkelt fra datamaskinen din

Noen ganger har du kanskje ikke lyst til å sende SMSer på telefonen. Kanskje tastaturet på smarttelefonen din er bittelite, noe som gjør det vanskelig og irriterende å skrive lange meldinger. Eller fordi du surfer på den bærbare datamaskinen din og ikke har noen anelse om hvor du la telefonen.

Redderen i slike situasjoner? Den ovennevnte bærbare datamaskinen med et stort og behagelig tastatur!

Hvordan sende SMSer fra datamaskinen?

Så, nå som vi har fastslått at det er mulig å sende SMSer fra datamaskinen din, er neste trinn å finne ut hvordan det gjøres. Det er flere ulike måter du kan gjøre den bærbare datamaskinen om til en SMS-maskin på. Vi har fremhevet tre av de beste måtene for deg nedenfor!

1. Send en anonym tekstmelding, raskt og enkelt

Noen ganger er det ikke nok å bare sende SMSer fra datamaskinen din. Av en eller annen grunn vil du at disse SMSene skal være anonyme og ikke sporbare. For eksempel fordi du prøver å lure noen, eller fordi innholdet i meldingen din er sensitiv og ikke bør leses av noen annen enn mottakeren.

I så fall kan du vende deg til oss. Det er ikke særlig vanskelig å sende anonyme SMSer. Du går bare inn på nettstedet vårt, skriver en melding og velger ønsket avsendernavn fra en liste over telefonnumre. Du kan sende meldingen din med en gang eller velge en senere dato og tid. Uansett hva du velger, vil meldingen din leveres sikkert og helt anonymt.

Sende sms anonymt

2. Send en SMS via e-post

Vil du sende en SMS til noen i USA eller Canada? Prøv dette trickset for å sende en SMS via e-post:

 1. Åpne en ny e-post og skriv meldingen
 2. Skriv inn mottakerens telefonnummer i «til»-linjen
 3. Ikke glem landskoden, og ikke bruk noen understrekinger
 4. Kombiner mottakerens nummer med telefonselskapets domenenavn
 5. Dobbeltsjekk meldingen din og klikk på «send»!
 6. Mottakerens svar vil sendes som en e-postmeldig til innboksen din

Men hva gjør jeg hvis jeg ikke kan domenenavnet til min venns telefonselskap? Vi forstår hvis du ikke kan det, vi vet ikke hvilke telefonselskaper våre venner bruker heller. Men ikke bekymre deg. Du kan ganske enkelt gå til TextMagic og skriv inn vennens telefonnummer. Selskapets kode dukker opp automatisk, men det er en tjeneste du må betale for.

Bruker du Gmail? Da kan du lese mer i vår grundige guide om hvordan du kan sende SMSer via Gmail.

3. Bruk Chrome-utvidelsen

Hvis du bruker Google Chrome og har Gmail, kan du bruke en utvidelse som heter "Send your Email to SMS (text)". Med denne appen kan du sende opptil ti gratis SMSer hver måned. Den er relativt enkel å bruke.

 1. Last ned utvidelsen fra Chrome Web Store
 2. Når du åpner Gmail på den bærbare datamaskinen, vil du se telefon-ikonet
 3. Klikk på Skriv ny for å begynne å skrive meldingen
 4. Klikk på telefon-ikonet nederst til venstre
 5. Skriv inn mottakerens nummer
 6. Skriv meldingen din
 7. Send!

Det som er bra er at du ikke trenger å finne og skrive inn selskapets domenenavn, denne utvidelsen tar seg av det automatisk for deg, noe som sparer deg tid og stress.

Sende en anonym tekst via nettbrettet ditt

Det å sende anonyme SMSer fra nettbrettet ditt fungerer på samme måte som fra datamaskinen din. Du trenger å gå inn på nettstedet vårt, skrive meldingen, velge ønsket avsendernavn fra listen over telefonnumre og trykke på send. Enkelt, sikkert og med garantert anonymitet.

Med maksimalt 1224 tegn har du nok plass til å si hva du enn vil si, samtidig som du forblir helt anonym. Vil du inkludere emojis? Visst, vi arbeider med de små jævlene også!

Bare et lite ekstra tips: vil du lure noen? Skriv da ingen personlig informasjon i meldingen din, da blir du avslørt kjempelett.

Hvordan sender du SMSer fra nettbrettet ditt?

Ok, så nå vet vi hvordan vi kan sende SMSer via en datamaskin. Men hvordan kan vi gjøre det når vi bruker de små, praktiske nettbrettene våre? Kan man bruke et nettbrett til å sende SMSer på en enkel måte? Absolutt.

1. Bruk Anonym SMS

Med vår tjeneste kan du sende et ubegrenset antall SMSer med nettleseren på nettbrettet. Alle meldinger blir sendt umiddelbart, og du får et varsel som bekrefter at meldingen din har blitt levert. Send den første meldingen din nå ved å klikke på knappen nedenfor.

Sende sms anonymt

2. Bruk MySMS

MySMS er en app som du kan laste ned til både smarttelefonen og nettbrettet ditt. Når du bruker appen på telefonen din for første gang, ser du en knapp som sier "registrer deg med Google". Klikk på den knappen og velg kontoen du vil bruke. Hvis du ikke kan logge på med din eksisterende konto, klikker du bare på "legg til konto" og følger trinnene som vises.

Å installere MySMS på nettbrettet er like enkelt. Akkurat som med telefonen din klikker du på knappen "registrer deg med Google". Velg deretter den samme kontoen du brukte på telefonen, eller legg til denne kontoen hvis den ikke dukker opp i listen over valg. Vent til enhetene er tilkoblet et voila! Du kan begynne å sende og motta meldinger umiddelbart, og disse meldingene forblir synkronisert med telefonen din.

Det beste er: at du kan sende et ubegrenset antall SMSer hver måned, noe som er kjempebra sammenlignet med de fleste andre leverandører. Du kan også sende vedlegg, noe som ikke alle leverandører byr på. Hvis du vil ha mer ekslusive funksjoner, må du skaffe deg en Premium-konto.

3. Alternativer?

Naturligvis er det flere fisker i havet. Som Pushbullet, en smidig app som også tilbyr en av de raskeste måtene å utveksle data mellom datamaskiner og telefoner på. Den eneste ulempen er at denne appen bare lar deg sende 100 gratis SMSer per måned.

En annen aktør der ute er Yappy, som fint synkroniserer meldinger og varsler mellom telefoner, nettbrett og datamaskiner. Akkurat som med MySMS kan brukere sende og motta et ubegrenset antall SMSer, men meldingene lagres bare i fjorten dager. Hvis du vil blokkere annonsene og låse opp flere funksjoner, koster det deg fem dollar per måned.

Overvei også å bruke en VPN-tjeneste, som NordVPN], for å sikre at internettforbindelsen din er anonym og ikke kan spores. Dette vil beskytte din online identitet på alle enheter. Les mer i vår artikkel om VPN.

Send en tekstmelding
Les mer om teksting