Rapporter en SOI anonymt til din seksualpartner

Advare din seksualpartner anonymt om mulig SOI via dette nettstedet. På denne måten kan han eller hun bli testet, og kjønnssykdommen blir ikke overført til andre uten at noen vet det.

Rapporter en SOI anonymt til din seksualpartner

Hvordan fungerer anonym rapportering?

Kjønnssykdommer kan skape irriterende helseplager og kan bli overført til andre uten at noen legger merke til det. Om du ønsker å advare seksualpartneren din, men vil foretrekke å forbli anonym, har du en mulighet til å gjøre det. Ved å sende en anonym advarsel via SMS, kan du spare seksualpartneren(e) mye ubehag. Advar dem selv om du ikke har noen symptomer.

Hver situasjon er forskjellig, noe som gjør at det gir mening å tenke seg godt om angående hva du ønsker å fortelle dem. Forklar den plagsomme situasjonen i tekstmeldingen. Det er bra om du kan indikere hvilken kjønnssykdom du har i tillegg til hvor du ble testet, slik at han eller hun også kan dra dit.

Du kan enkelt sende en anonym SOI-advarsel via denne nettsiden. Etter den er sendt, får du en notifikasjon som sier at meldingen har blitt levert.

Sende sms anonymt

Eksempler på hvordan du kan rapportere en SOI anonymt

Eksempler på hvordan du kan rapportere en positiv SOI-test til seksualpartneren din.

Advarsel! Ta en test for en seksuelt overførbar infeksjon (SOI). En eks-seksualpartner har også en.
Dette er en anonym melding. En av seksualpartnerne dine har fått bekreftelse på å ha en SOI. Vi anbefaler deg på det sterkeste å ta en test for.. (f.eks klamydia/herpes/HIV).
SOI-varsel! En tidligere seksualpartner har blitt testet positiv for en SOI. Vennligst test deg for.. (f.eks. HPV/herpes/trichomoniasis).

Tips! Kopier den meldingen du vil bruke og send tekstmeldingen enkelt og anonymt gjennom vår nettside.

Din identitet forblir hemmelig

Ingen kan spore tekstmeldingen din, med mindre du bestemmer deg for å avsløre identiteten din. Vi behandler dataene dine konfidensielt. Vi deler ikke informasjonen din med noen. Etter kort tid blir alle meldinger og tilhørende data slettet automatisk fra vårt system. Ditt personvern er derfor garantert.

Anonym SOI-melding

Vi tilbyr tjenesten hvor du kan rapportere en SOI via tekstmelding til seksualpartneren din anonymt. Bruk et av eksemplene under for å si ifra til partneren din om en positiv SOI-test anonymt.

SOI-varsel! En tidligere seksualpartner har blitt testet positiv for.. (f.eks. HPV/herpes/trichomoniasis).. Vennligst test deg.
Advarsel! Ta en test for en seksuelt overførbar infeksjon (SOI). En eks-seksualpartner har en.
Dette er en anonym melding. En av seksualpartnerne dine har fått bekreftelse på å ha en SOS. Vi anbefaler deg på det sterkeste å ta test for .. (f.eks gonoré/syfilis/klamydia/HIV)

Forskjellen mellom SOI og SOS

SOI står for seksuelt overførbare infeksjoner, mens SOS står for seksuelt overførbare sykdommer. Altså, en er en infeksjon mens den andre er en sykdom.

SOIer er mye vanligere enn SOSer. En SOS starter med en SOI. Før du får sykdommen, får du infeksjonen. Når en seksuelt overførbar bakterie eller virus kommer inn i kroppen din kan infeksjonen utvikle seg til en sykdom. Dette trenger ikke nødvendigvis skje; det er grunnen til at SOIer er mye vanligere enn SOSer.

SOIen utvikler seg til en SOS når du får symptomer på SOIen. Symptomene på SOIen kommer fram og forstyrrer kroppens normale funksjoner og prosesser.

SOIer kan ligge der symptomfri i flere måneder eller år, før de manifesterer seg til en SOS. Begrepet SOI er mindre stigmatisert enn SOS, sannsynligvis fordi infeksjon er et mer smakfullt ord enn sykdom.

Nå som du vet forskjellen på SOI og SOS, sørg for å teste deg regelmessig. Om du tar en positiv test, sørg for å rapportere kjønnssykdommen til dine seksuale partnere, som kan ha blitt smittet. Det er viktig å sende en anonym melding slik at de kan teste seg.

Levering garantert

Hver melding du sender har en engangskostnad på 16 kr. Med kun noen få tastetrykk, kan du trygt betale via Apple Pay, Google Pay, PayPal eller kredittkort. Tjenesten er derfor ikke gratis, men til gjengjeld, er leveringen av meldingen din garantert. Etter du har sendt meldingen får du en leveringsbekreftelse med det eksakte leveringstidspunktet.

Nå vet du hvordan det fungerer. Prøv det, eller les den andre artikkelen vår for å finne ut akkurat hvordan anonyme SMSer fungerer.

Send en tekstmelding
Les mer om teksting