Slik skriver du til noen som har blokkert deg på WhatsApp

Har noen blokkert deg på WhatsApp? Da kan du ikke skrive meldinger eller ringe den personen. Men det er mulig å omgå denne blokkeringen.

Slik skriver du til noen som har blokkert deg på WhatsApp

Hvordan omgå en WhatsApp-blokkering?

Vanligvis er den eneste løsningen å vente til personen opphever blokkeringen. Men heldigvis finnes det en måte du kan sende en melding til noen som har blokkert deg på WhatsApp. Med en enkel metode; en melding sendt som en SMS kommer fortsatt til å bli levert. Trikset er å bruke en annen avsender og ikke dit eget nummer. Skriv din anonyme melding på denne nettsiden og send tekstmeldinger som en annen avsender på en enkel måte.

Meldingene blir levert som vanlig siden du ikke sender den fra ditt eget nummer. Du kan, for eksempel, skrive “Anonym” eller “Hemmelig” som avsender. Det spiller ingen rolle om du har blitt blokkert på WhatsApp eller andre steder. En melding fra en anonym avsender kommer alltid til å bli levert.

Sende sms anonymt

Akkurat som på WhatsApp mottar du en notifikasjon når meldingen har blitt levert. Du får notifikasjonen med det eksakte leveringstidspunktet. Via nettsiden kan du sende et ubegrenset antall tekstmeldinger og få dem levert på det tidspunktet du ønsker. Det er ingen restriksjoner! Men, vi ber deg alltid om være vennlig mot mottakeren.

Hvordan vite om noen har blokkert deg på WhatsApp?

Du kan ikke kontakte noen som har blokkert deg på WhatApp. Har noen blokkert deg? Da kommer alle nye meldinger, telefonsamtaler og WhatsApp Status bilder til å bli blokkert for deg. For å finne ut om noen har blokkert deg på WhatsApp, følg disse instruksjonene:

  1. Åpne WhatsApp og trykk på vennen som har blokkert deg.
  2. Kan du se «online»-status? Eller ser du profilbildet? Da har du ikke blitt blokkert. Ser du et grått brukerikon har personen definitivt blokkert deg.
  3. En annen måte å sjekke på er å sende denne vennen en melding. Du kommer kun til å se en hake ved nye meldinger til personer som har blokkert deg. Hvis du ser to grå haker, eller to blå haker, har du ikke blitt blokkert.

Hvordan blokkere noen på WhatsApp?

Å blokkere noen på WhatsApp er en enkel prosess. Åpne WhatsApp på mobilen din, og trykk på samtalen til vennen du ønsker å blokkere. Når du er der, trykker du på vennens navn på toppen. Det vil da dukke opp innstillinger. Her kan du velge å sette en venn på lydløs i en begrenset periode eller blokkere en venn permanent.

Hva skjer når du blokkerer noen på WhatsApp?

Hvis du blokkerer noen på WhatsApp kan de ikke kontakte deg lengre. Alle meldinger, telefonsamtaler og delte WhatApp Status-bilder blir blokkert. Det ville vært best om du også vurderer å blokkere denne personen på andre SoMe-plattformer, som Facebook Messenger, Snapchat og Instagram. Kun bruk blokkering når det virkelig er nødvendig. Hvis personen du blokkerer er en av dine gode venner, får du kanskje noen klager.

Fortsatt blokkert? Prøv en anonym SMS!

Anonyme tekstmeldinger er løsningen om du vil snakke med noen raskt. Ingen kan spore meldingene dine med mindre du bestemmer deg for å avsløre din identitet. Vi behandler dataene dine konfidensielt. Vi deler ikke informasjonen din med noen. Etter kort tid blir alle meldinger og tilhørende data slettet automatisk fra vårt system. Ditt personvern er derfor garantert.

Garantert levering

Hver melding du sender har en engangskostnad på 16 kr. Med kun noen få tastetrykk, kan du trygt betale via Apple Pay, Google Pay, PayPal eller kredittkort. Tjenesten er derfor ikke gratis, men til gjengjeld, er leveringen av meldingen din garantert. Etter du har sendt meldingen får du en leveringsbekreftelse med det eksakte leveringstidspunktet.

Nå vet du hvordan det fungerer. Prøv det, eller les den andre artikkelen vår for å finne ut akkurat hvordan anonyme SMSer fungerer.

Send en tekstmelding
Les mer om teksting