Hvordan sende melding til en person som har blokkert deg på Facebook Messenger

Har noen blokkert deg på Messenger? Da kan du ikke skrive meldinger eller ringe den personen. Men det er mulig å omgå denne blokkeringen.

Slik kontakter du noen som har blokkert deg på FB Messenger

Sende SMS til noen som har blokkert deg på Messenger

Gode nyheter: det finnes en måte du kan snakke til noen som har blokkert på Facebook Messenger på. Det er et enkelt triks; en anonym melding sendt via SMS blir fortsatt levert. Skriv en melding på denne nettsiden og send den som en anonym SMS med en annen avsender.

Siden du ikke sender meldingen fra ditt eget nummer kommer meldingen til å bli levert som normalt. Du kan, for eksempel, skrive “Anonym” eller “Hemmelig” som avsender. Det spiller ingen rolle om du har blitt blokkert på Facebook Messenger eller andre steder. En melding fra en anonym avsender kommer alltid til å bli levert.

Du kommer til å motta en notifikasjon når meldingen har blitt levert, akkurat som i Messenger. Notifikasjonen kommer til å gi deg det eksakte leveringstidspunktet. Du kan sende et ubegrenset antall meldinger på denne nettsiden og få de levert på det tidspunktet du ønsker. Det er ingen restriksjoner. Men, vi ber deg forbli vennlig mot mottakeren.

Send

Hvordan finne ut om noen har blokkert deg på Messenger?

Har noen blokkert deg på Facebook Messenger? Messenger forteller deg dessverre ikke eksplisitt om noen har blokkert deg. Men du kan raskt finne ut om du har blitt blokkert ved å gjøre noen tester.

  • Prøv å sende en melding til denne personen på Messenger. Om meldingen går gjennom er du sannsynligvis ikke blokkert. Se nøye på ikonet ved meldingen din. Om det står at meldingen har blitt sendt, men ikke lest, skal du ikke ha blitt blokkert.
  • Og Messenger Stories? De kommer heller ikke opp. Du får ikke til å se Messenger Stories’ene til personen som har blokkert deg.
  • Et annet alternativ er å åpne Facebook på mobil eller PC. Skriv inn personens navn i søkefeltet. Om profilen ikke kommer opp eller ikke er tilgjengelig for deg, er sjansene store for at du har blitt blokkert.
  • Har du blitt blokkert? Og trenger å nå noen raskt? Bruk vår praktiske tjeneste til å sende en anonym tekstmelding raskt.

Hvordan finne ut hvem som har blokkert deg på FB?

Facebook Messenger gir deg ikke en enkel oversikt over hvem som har blokkert deg. Men, om du har en følelse på at noen har blokkert deg kan du gjøre noen få tester for finne det ut. Prøv listen vår over for å bekrefte om en venn har blokkert deg.

Hvordan blokkere noen på Facebook Messenger?

Når du blokkerer noen kan de ikke kontakte deg på Messenger lengre. Alle nye meldinger, telefonsamtaler og delte samtaler blir blokkert. For å blokkere noen, åpne Messenger og følg disse stegene:

  1. Åpne Messenger på telefonen din, og trykk på vennen du ønsker å blokkere.
  2. Trykk på bildet av personen på toppen av siden.
  3. Bla nedover. Her finner du funksjonen hvor du kan blokkere noen eller oppheve blokkeringen.

Viktig notat: Meldingene dine i en felles gruppesamtale kommer fortsatt til å vises for personen du har blokkert. Din Facebook.com-profil er også fortsatt synlig. Dine Facebook-innlegg, kommentarer og likes er fortsatt synlig med mindre du blokkerer personen der også.

Hvordan oppheve en blokkering på Facebook Messenger?

Å oppheve en blokkering på Messenger er lett som en plett. Start Messenger-appen på din iPhone eller Android telefon, og åpne en samtale med vennen du har blokkert. Trykk på vennens bilde, her finner du en valgmulighet for å oppheve blokkeringen.

Fortsatt blokkert? Skriv en anonym SMS!

Anonyme meldinger holder identiteten din hemmelig. Ingen spore tekstmeldingen din med mindre du selv bestemmer deg for å avsløre identiteten din. Vi behandler dataene dine konfidensielt. Vi deler ikke informasjonen din med noen. Etter kort tid blir alle meldinger og tilhørende data slettet automatisk fra vårt system. Ditt personvern er derfor garantert.

Garantert levert

Hver melding du sender har en engangskostnad på 16 kr. Med kun noen få tastetrykk, kan du trygt betale via Apple Pay, Google Pay, PayPal eller kredittkort. Tjenesten er derfor ikke gratis, men til gjengjeld, er leveringen av meldingen din garantert. Etter du har sendt meldingen får du en leveringsbekreftelse med det eksakte leveringstidspunktet.

Nå vet du hvordan det fungerer. Prøv det, eller les den andre artikkelen vår for å finne ut akkurat hvordan anonyme SMSer fungerer.

Send en tekstmelding
Les mer om teksting