Hvordan fungerer anonym teksting?

En anonym tekstmelding er en spesiell type melding der du kan velge avsenderen, mottakeren, beskjeden og mottaksdatoen. Det er enkelt å sende en anonym tekstmelding gjennom denne nettsiden. Du kan skrive inn et navn som avsender – for eksempel ordet "anonym" – eller bruke en annens telefonnummer til å sende en tekstmelding. Du bestemmer avsenderen selv.

Gjør en morsom skøyerstrek med SMS-forfalskning!

For eksempel: Send en tekstmelding til en venn med hans store kjærlighet som avsender. Den ekte avsenderen kan ikke spores. Det vil se ut som meldingen ble sendt fra avsenderen du valgte. Det er akkurat som å sende et brev med en annen avsender skrevet på konvolutten. Utmerket dersom du vil gjøre en real skøyerstrek!

Slik sender du en anonym tekstmelding

Du trenger ikke å registrere deg for å sende en tekstmelding. Avsenderen av den forfalskede meldingen kan være et navn eller et telefonnummer. Du kan sende meldingen med en gang eller på et senere tidspunkt som du fritt velger. Du må også legge inn den internasjonale landskoden for hvert mobilnummer, for eksempel +46 for Sverige. Så snart du har skrevet tekstmeldingen, vil vi sende den trygt og helt anonymt.

Avsenderen av en melding

Du har to valg for avsenderen av en melding: et navn (kort tekst) eller et telefonnummer. For eksempel 412 34 567 (et mobilnummer) eller Anonym (et navn). Dersom du velger å legge inn et navn som avsender, kan du kun bruke bokstaver. For mottakeren vil det se ut som at meldingen kom fra avsenderen du valgte.

Pris for sending

Å sende en SMS koster 15 kr per melding. En lang SMS på mer enn 160 tegn koster ytterligere 3 kr per ekstra melding. Du kan betale med Paypal, via kredittkort, via et 0906-nummer (nederlandsk spesialnummer) eller anonymt med Bitcoins. Det er én enkelt betaling, og du binder deg ikke til noe abonnement. Mottakeren av tekstmeldingen vil ikke måtte betale noe.

Så enkelt er det! Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har spørsmål.

Send en tekstmelding
Kontakt oss