Hvordan sende melding til en person som har blokkert deg på Facebook

Har noen blokkert deg på Facebook Messenger? Da vil du ikke være i stand til å chatte med eller ringe til denne personen. Men det finnes en måte å omgå denne blokkeringen.

Forbigå en blokkering på Facebook Messenger

Dersom det haster at du må snakke med noen som har blokkert deg på Messenger, finnes det heldigvis en annen måte. Med et enkelt triks vil en melding sendt via SMS fortsatt bli levert. Du skriver inn meldingen din på denne nettsiden og sender den som en tekstmelding med en egen leveringstid og en annen avsender.

Siden du ikke sender tekstmeldingen fra ditt eget nummer, vil meldingen bli levert som vanlig. Du kan, for eksempel, skrive "Anonym" eller "Hemmelig" som avsender. Det spiller ingen rolle om du har blitt blokkert på Facebook Messenger eller noe annet sted. En tekstmelding med en anonym avsender vil alltid bli levert.

Akkurat som på Messenger vil du motta et varsel når meldingen er levert. Du vil få et varsel med nøyaktig tidspunkt for leveringen. Via denne nettsiden kan du sende et ubegrenset antall tekstmeldinger, og få de levert til en tid du velger. Det er ingen restriksjoner! Men, vi ber deg om å alltids være vennlig ovenfor mottakeren.

Identiteten din holdes hemmelig

Ingen kan spore tekstmeldingen, med mindre du velger å avsløre identiteten din selv i meldingen. Vi behandler dataene dine med konfidensialitet. Vi vil ikke dele informasjonen din med noen. Etter kort tid vil systemet vårt automatisk slette alle meldinger og de korresponderende dataene. Personvernet ditt er dermed garantert.

Garantert levering

Hver tekstmelding du sender kommer med en engangsavgift på 15 kr. Med bare et par klikk kan du betale via kredittkort, PayPal eller via Bitcoin. Tjenesten er dermed ikke gratis, men til gjengjeld er leveringen av meldingen din garantert. Etter hver sendte melding vil du motta en bekreftelse på leveringen med nøyaktig tidspunkt for leveringen.

Nå vet du hvordan det virker. Prøv det, eller sjekk ut den andre artikkelen vår for å finne ut nøyaktig hvordan anonyme tekstmeldinger virker.

Send en tekstmelding
Les mer om teksting